Healen 17 chakra’s – tweedaagse cursus

Jacqueline Verhaegh
01-06-2022
09:30
Slijk-Ewijk
Gelderland
€260
healing
nieuwe-aarde


Bewustwording begint bij jezelf. Accepteren van jezelf is een belangrijke stap in het bewustwordingsproces. De kennis van de 17 chakra's brengt je dichterbij je gevoel en ze verhogen je energie. Met behulp van de 17 chakra's word je je meer bewust van je zielsmissie op Aarde en leer je vanuit een diepere verbinding samen te werken met Moeder Aarde en de Kosmos.

Wat leer mbv de 17 chakra's:
- oude patronen en karma doorbreken
- meer zelfreflectie, inzicht en bewustzijn
- vanuit je hart leven
- je energie verhogen
- je volledige potentieel inzetten
- samenwerken met Moeder Aarde en de Kosmos
- moeiteloos leven
- meer op je gevoel vertrouwen en uit je hoofd gaan
- je chakra’s te transformeren

Na deze twee cursusdagen weet je wat de invloed is van de verschuiving van de 3e naar 5e Dimensie op jezelf en jouw energie. Je leert hoe je met behulp van de 17 chakra's je energie kan zuiveren en verhogen. Dit ga je voelen en ervaren, doordat theorie met praktijkgerichte oefeningen wordt gebundeld. Het is een ervaringsgerichte cursus met voldoende aandacht voor elk individu. Je gaat met veel tips en praktische testlijsten naar huis, zodat je het direct in de praktijk kan toepassen.

Ben je healer, werk je met de biotensor, pendel of spiertest: de cursus Healen 17 chakra's helpt je diepere lagen te transformeren. Handig zijn de testlijsten bij elk nieuw chakra.

De tweedaagse cursus vindt plaats op 1 en 8 juni van 9.30 uur tot 16.00 uur
Evenement / Agenda delen: