HSP Cursus Loslaten

Marieke op het Strand
19-09-2022
00:00
Marieke op het Strand
Online
€37


Herken je dat? Dat je geen idee hebt hoe je kunt loslaten. Je ontdekt vaak te laat: oh, ik ben mezelf weer eens vergeten. Ik ben weer over mijn grenzen heen gegaan. Je voelt het aan alles, je had eerder moeten stoppen. Op zo'n moment is het veel lastiger om los te laten en terug naar jezelf te gaan. Kan dat niet anders?

Ja zeker wel. Er is niet 1 manier die in alle situaties past. Er zijn allerlei manieren, er zijn allerlei mogelijkheden. Dat is het leuke van op ontdekkingstocht gaan. Je leert wat werkt voor jou en wat niet. Je ontdekt dat als jij kunt loslaten, je ook minder snel vol raakt. Je ontdekt wat het effect is van deze 5 manieren van loslaten. Ze geven je ruimte. Ze geven je lucht. Ze laten teveel los.

Zegt je hart JA, ik wil ook meer ontdekken, experimenteren, oefenen met loslaten! Ja, ik wil mijn favoriete manieren vinden van loslaten! De quickfixes en de manieren waarvoor ik meer tijd heb. Ik wil een plan van aanpak hebben om makkelijker en meer te kunnen loslaten.

Dan ben je van harte welkom om mee te doen met de online HSP Cursus Loslaten.

Hoe het werkt:
* Duur: 6 weken lang (deels online zelf en deels online samen), 5 weken zelf de weekthema’s kijken en samen 1 Q&A voor al je vragen (live via zoom).
* De 5 thema’s van loslaten zijn: lucht, adem, reinigen, aanraken en klank
* Elke week: een filmpje over een manier van loslaten (19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober) met opdrachten en oefeningen
* Met bijbehorende werkbladen

En 2 gratis bonussen:
+ Loslaatpakketje (per post) met pakjes die horen bij de 5 thema’s van de cursus. Kun je meteen inzetten en/of gebruiken.
+ Live Q&A op maandagavond 24 oktober (19.30 – 20.30 uur) voor al je vragen en het maken van jouw plan van aanpak, zodat jij makkelijk aan de slag kunt met jouw favoriete manieren van loslaten.

De kosten voor deze cursus zijn €37.

Nieuwsgierig? Check de link:
https://mariekeophetstrand.nl/cursus-loslaten/
Meteen bestellen? Dat kan ook via https://mariekeophetstrand.nl/product/cursus-loslaten/

PS. Laat even weten (via opmerkingen bij het bestellen) dat je de cursus via de site spirituele-agenda.nl hebt gevonden en ontvang nog een extraatje in het loslaatpakketje.
Evenement / Agenda delen: