Open inloopochtend Rozenkruis

Rozenkruis Hilversum
27-09-2022
10:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€ vrijwillig


Inloopochtend: Een universele oplossing voor huidige problemen?

Op dinsdag 27 september om 10.00 uur is er een Inloopochtend getiteld: Een universele oplossing voor huidige problemen?
Het is een van de maandelijkse inloopochtenden voor ontmoetingen tussen belangstellenden van binnen en buiten de School van het Gouden Rozenkruis.

Wat hebben Egypte en de Balkan met elkaar gemeenschappelijk? Hiervoor maken we een uitstapje naar Bulgarije, het land van de mysteriën van Orpheus en de mythologie van de Thraciërs. In dit gebied zijn sporen van de Universele Leer te vinden van wel 10.000 jaar geleden. Een Universele oplossing voor huidige problemen? Uit Bulgarije hebben wij een mooie film gekregen, die het een en ander inzichtelijk maakt. Wij gaan het zien!

Hiermee bieden we je tevens de gelegenheid om op informele wijze kennis te maken met het gedachtegoed van de Internationale School van het Gouden Rozenkruis. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over de waarden van het leven, een boek in zien of gewoon stil zijn…

Voel jij je aangesproken? Dan ben je van harte welkom in ons centrumgebouw. De volgende inloopochtenden zijn op dinsdag 25 oktober en 29 november. Het onderwerp volgt later.
Datum: 27-9-2022Tijd 10.00-12.00 uur. Toegang: vrijwillige bijdrage, adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum. Meer info www.rozenkruis.nl/hilversum of 023-518 6185
Evenement / Agenda delen: