Bezinningsbijeenkomst Flow naar werkelijke verandering

Rozenkruis Hilversum
20-09-2022
20:00
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€ 0,0


Bezinningsbijeenkomst: Flow naar werkelijke verandering

Op dinsdag 29 september is er een bezinningsbijeenkomst in de tempel van het Rozenkruis, met de titel: Flow naar werkelijke verandering, bestemd voor ieder die zich daartoe aangetrokken voelt.
Soms gebeurt het, dat je zo intens met iets bezig bent, dat je alles om je heen vergeet. Je bent in een diepe, aandachtige concentratie en alles klopt. Het gaat als vanzelf. Het kost je geen energie; integendeel, je krijgt er energie van. Het werk zelf geeft je plezier en je denkt er niet aan om te stoppen. Je hebt ook geen last van bedenkingen of opvattingen, die je gevoel temperen of belemmeren. Je zit in een bewustzijnsflow. Alles stroomt.

In deze bezinning in de tempel gaan we spreken over flow. Je kunt in een flow komen als je je overgeeft en meebeweegt. Je overgeven en meebewegen gaat niet vanzelf. Er is eerst een bepaalde overtuiging of diepe wens nodig. Waarnaartoe willen wij ons bewegen? En waar geven we ons daarom aan over? De bezinning gaat dieper in op deze vragen.

Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk. Het begint om 20.00 uur en is afgelopen rond 20.45 uur. Na afloop is er nog gelegenheid voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Je wordt verzocht zo mogelijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Datum: 20-9-2022 Tijd 20.00 tot 20.45 uur. Toegang vrij. Adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum.
Meer informatie op de website www.rozenkruis.nl/hilversum of 023- 518 6185
Evenement / Agenda delen: