POORTDAG 11-11: LeMUria LichtCirkel – Op AFSTAND geleid vanuit de MoederBron des Levens

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
11-11-2022
20:00
Thuis op Afstand via Spotify STERRENPOORT: Nier Meridiaan Sound Healing
Online
€22
ascensie
ceremonie


LET OP: dit is geen Webinar, maar EEN REGELRECHT UIT DE MOEDERBRON DES LEVENS GELEIDE AFSTANDSHEALING & ACTIVATIE terwijl alle deelnemers tegelijk THUIS luisteren naar de door mij aangekondigde maandelijkse MP3 van de 'STERRENPOORT.

In 2022 zijn er ontzettend veel belangrijke veranderingen gaande, geleid vanuit het ULURU ROCK DOMEIN samen met de Natuurwezens en nog veel andere Bewustzijnsvormen en Dimensies uit de Tijd van de Aanleg van Moeder Aarde en LeMUria.

Wil jij vanuit de MoederBron des Levens: meer inzicht, bezieling, inspiratie én persoonlijke Healing ontvangen? Dan heb je 2 mogelijkheden:
1) OF JE BESTELT MAANDELIJKS EEN 'MAAND HEALING TICKET', EN ONTVANG EEN MAAND LANG HEALING & ACTIVATIES TIJDENS ALLE LICHTCIRKELS VIA DE STERRENPOORT GELEID. TE BESTELLEN IN MIJN LEMURIA HEALING WEBSHOP categorie 6c.

2) OF JE LEEST BOVEN AAN MIJN WEBSITE WWW.MARIAVANDERGEEST.COM WELKE MP3 (NR 50 of hoger) GESCHIKT IS VOOR DE KOMENDE LICHTCIRKELS. DEZE IS TE BESTELLEN IN MIJN LEMURIA HEALING WEBSHOP in categorie 8a.

OM 20 UUR START JE OP DEZE LEMURIA POORTDAG DE VOOR JOUW PERSOONLIJK GEÏNITIEERDE LEMURIA HEALING MP3 OP!

TIPS:
Richt dan thuis een comfortabel plekje in voor jezelf, steek een gewijde (LeMUria) kaars, laat je omringen door de Goddelijke Moeder LeMUria-Maria-Magdalena-Kwan Yin of een andere Goddelijke Moeder. Haal een paar diep in en uit adem, zet beide voeten stevig op de grond en sluit je ogen. Als je zin hebt om wat mee te bewegen? Doe dat dan vooral op jouw geheel eigen manier én GENIET, want het zijn jouw eigen Oeroude bezielende Wijze Blauwdruk Codes die je mogelijk ook af en toe kunnen beroeren, omdat ze op bezielende wijze aan jouw LeMUria Hoger Hart zullen worden overgedragen.

Zet van te voren een glas water klaar, want ook dit water zal na afloop vele malen verhoogd zijn in energetische trilling en helend inwerken op hart, geest en alle meridianen via je bloedplasma.

Door mee te doen, ontvang je PERSOONLIJKE INITITIATIE EN ACTIVATIE CODES + draag je mede bij aan de Healing van de Meridianen lopend door de rivier, bronnen en wateren over en door Moeder Aarde, zoals we dit reeds met elkaar ook deden bij de aanleg van LeMUria afgestemd op de Heilige Geest van de Goddelijke Moeder. Nu doen we dit wederom met elkaar als één LeMUria LichtCirkel afgestemd op de oorspronkelijke Blauwdruk, welke opgeslagen liggen in de Kristallijnen werelden van Moeder Aarde ter bevordering en genezing van jouw eigen Meridianen, maar ook die van Moeder Aarde en al haar levende wezens op, in en rondom Moeder Aarde!

Ik adviseer je om ook mijn (laatste) berichten te lezen op www.mariavandergeest.com, want er is veel gaande. Op deze website kan iedere Lichtwerker die affiniteit met LeMUria heeft gratis Abonnee worden door op een pc of tablet aan de linkerkant haar/zijn e-mailadres op te geven. ALVAST DANK VOOR DE BIJDRAGE AAN HET HERSTEL VAN LEMURIA CHRISTUS-CHRISTINA BEWUSTZIJN OP MOEDER AARDE!

Heb je nog een vraag? Stel deze dan gerust aan mij via het Contactformulier op een van mijn websites:

www.mariavandergeest.com
www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
SPOTIFY: STERRENPOORT SoundHealing Afspeellijsten vind je door te zoeken op: STERRENPOORT
YOUTUBE KANAAL: Sterrenpoort Maria van der Geest

NAMASTÉ
Evenement / Agenda delen: