Presentatie Germaanse Geneeskunde

Ciroz
08-09-2022
20:00
Centrum Ciroz Rozenburg
Zuid-Holland
€5
nieuwe wetenschap


Introductie lezing germaanse geneeskunde
Date(s) - september 8, 2022
20:00

Locatie
Centrum Ciroz Rozenburg

Donderdag 8 september geven Hetty en Sandra een presentatie: Introductie in de 5 Biologische Natuurwetten ontdekt door dokter Hamer, ook wel Germaanse geneeskunde genoemd.

Ziekten verklaard vanuit de biologische natuurwetten zijn overleef-aanpassingen. Ons lichaam functioneert op het niveau van een dier in de natuur. Is er rust, dan draaien de normaal programma’s, is er gevaar, dan wordt er een overleefprogramma ‘aangezet’.

De Germaanse geneeskunde is het juiste antwoord op het geklungel van de medische symptoombestrijding. Ziekte heeft altijd een functie, ook spiritueel. Ziekte leren zien als een onderdeel van een proces dat leidt naar gezondheid is de eerste stap die je kunt zetten om echte gezondheid te verkrijgen.
Dr. Hamer, een Duitse internist, theoloog, uitvinder. Dr. Hamer, was werkzaam als hoofd van een kanker afdeling in Duitsland onderzocht of de kanker die hij zelf kreeg te maken kon hebben gehad met de schok en het verdriet door het verlies van zijn 18 jarige zoon. Dit onderzoek naar het ontstaan van kanker gaf verbazingwekkende inzichten. De Nieuwe Germaanse Geneeskunde toont zelfherstellende vermogens van alle levende wezens aan.

Kosten €5 per persoon
inloop om 19:30 uur, en start lezing 20:00 uur,
Centrum Ciroz, Rozenburg
Marijkeplein 12.

aanmelden via info@ciroz.nl of via de website.
Evenement / Agenda delen: