Zet bewust je cellen in voor jouw verjonging, rust en evolutie!

Saskia Bosman
27-11-2022
10:30
Muziekcentrum Schering & Inslag, Laren
Noord-Holland
€15
nieuwe wetenschap


Lezing met begeleide meditatie, door Dr. Saskia Bosman, bioloog

Jij hebt alles in huis om een vitale, liefdevolle, vreedzame mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een evolutiesprong en ons lichaam heeft alle mogelijkheden al in zich om deze sprong te nemen.

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie laat vanaf het DNA-en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan. Een mooie bijkomstigheid is, dat het ook verjongend werkt. Meditatie wordt heel breed gezien: van ontspannen en aandachtig wandelen in de natuur tot en met meditatievormen binnenshuis waar je speciaal voor gaat zitten. Maar als je eraan begint, verbreedt meditatie zich nog meer.

Meditatie wordt een leefstijl, waarin je functioneert vanuit innerlijke vrede, rust en liefde, wat je uitstraalt in je omgeving. Als je liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen. Door meditatie worden onze sluimerende talenten wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt.

Ons lichaam verandert met zijn grote aanpassingsvermogen in een voertuig voor verdere evolutie. Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis.

Saskia Bosman zal dit allemaal toelichten in deze lezing, die onderbouwd wordt met de nieuwste inzichten uit het wetenschappelijke onderzoek. Als je weet hoe het werkt, kun je al beginnen met jouw bewuste evolutie! Ze zal ook een meditatie begeleiden, om het thema van de lezing ervaarbaar te maken.

Datum: zondag 27 november 2022

Tijd: 10:30-13:00 uur

Locatie: Muziekcentrum Schering & Inslag
Eemnesserweg 15a, 1251 NA Laren,
ingang tussen huisnummers 19 en 21.

Entree: €15,00

Aanmelden: https://werkgroepdenieuwemens.nl/lezing?id=242

Organisator: Werkgroep De Nieuwe Mens
Evenement / Agenda delen: