Lichttalen en meer

Saskia Bosman
19-11-2022
10:00
Online
Online
€115
workshop


Workshop met Dr. Saskia Bosman, bioloog en bewustzijnstrainer

Wil je je de Lichttalen herinneren, spreken, zingen en schrijven? Dan is deze workshop bedoeld voor jou! Deze talen komen van voorbij onze stoffelijke dimensies van ruimte en tijd. Het kunnen (in elkaar overgaande) klanken zijn, of ‘onbekende’ woorden of geschreven/getekende tekens. Eerst doen we een meditatieve voorbereiding en afstemming op de hogere lagen van ons eigen Wezen. Vervolgens ga je voorbeelden van Lichttaal zien en horen. Daarna word je ook zelf in de gelegenheid gesteld om Lichttaal te spreken, als klanken en/of woorden te zingen en als tekens te schrijven of te tekenen. Lichttaal is bij veel mensen doorgekomen in de tijd dat we werkten aan onze Lichtlichamen en contact maakten met Lichtwezens. Sinds enkele jaren komen er stromen van de nog veel hogere Plasmafrequenties van voorbij de Matrix van dimensies, uit het Bronveld, naar de Aarde. Daarom worden er nu nog hoger-frequente lichamen dan de Lichtlichamen ontwikkeld, namelijk de Plasmalichamen, waarmee je de van illusies wemelende Matrix uit kan komen. Hier zijn nog maar enkele spirituele stromingen mee bezig. Daarom zullen ook de Plasmatalen verkend worden.Wat brengt het je?

Licht- en Plasmataal zijn geleiders van energie en informatie uit de hogere wereld. Als je deze workshop gedaan hebt, dan heb je een nieuw gereedschap dat je kunt inzetten voor de healing van jezelf, de Aarde en anderen, inclusief dieren en planten.Wat we gaan doen:

- Geleide meditatie om onszelf te aarden en een beschermend veld van liefde neer te zetten.
- Presentatie over Plasma- en Lichttaal, met voorbeelden ervan.
- We gaan zelf na een meditatie aan de slag met Plasma- en Lichttaal door middel van schrijven/tekenen, klank (stem) en beweging.
- Afsluitende geleide meditatie.

Online via Zoom.

Datum, tijd: zaterdag 19 november 2022, 10:00-17:00 uur met voldoende pauzes. Tijdens de geleide meditaties en de Lichttaal oefeningen hoef je niet naar het scherm te kijken, hooguit tijdens de korte inleiding(en) en interactieve perioden.

Zorg dat je klaar hebt liggen: een aantekeningenboek of tekenblok plus kleurpotloden of -stiften.

Deelnameprijs per persoon: € 115,- per persoon, inclusief een PDF werkboek.

Aanmelden via de ticket-knop op https://inspiradiance.nl/activiteit/lichttalen-en-meer-2/. Na aanschaf van het ticket volgen een bevestiging en een kwitantie, plus de Zoom link. Vragen? Stuur een e-mail aan inspiradiance@gmail.com

Privacy-verklaring: https://inspiradiance.nl/privacy-lezingen-en-workshops/
Evenement / Agenda delen: