Zet bewust je cellen in

Saskia Bosman
14-11-2022
19:30
Zaal van Vrije Katholieke Kerk St Albaan, Den Haag
Zuid-Holland
€8
nieuwe wetenschap


Lezing met begeleide meditatie, door Saskia Bosman

Jij hebt alles in huis om een vitaal, liefdevol, vreedzaam mens te zijn met meesterschap over je eigen leven, in harmonie met het grote geheel. Onze planeet gaat op dit moment door diverse crises heen. Tegelijkertijd staan we op het punt van een enorme evolutiesprong en ons lichaam heeft alle informatie en (potentiële) bedrading al in zich om deze sprong te nemen.

Wie goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek sinds 2000 vindt veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dit kunnen we door vanuit ons innerlijk optimaal gebruik te maken van de plasticiteit ofwel het aanpassingsvermogen van ons lichaam. Met onze geest beïnvloeden we hoe de informatie in ons DNA zich uitdrukt in het lichaam, verjongend kan werken en welke verbindingscircuits ons zenuwstelsel vormt, en meer.

Wetenschappelijk onderzoek aan allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga) laat vanaf het DNA-en celniveau zien hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan, die we vervolgens uitstralen op onze omgeving. Als je liefdevol, blij en gelukkig bent, kunnen anderen dit ook voelen dankzij de spiegelneuronen in hun hersenen. Onze sluimerende talenten worden wakker doordat de onbewuste onderdrukking ervan opgeheven wordt. Ons zeer plastische lichaam verandert in een voertuig voor verdere, bewuste evolutie.

Er ligt een mooie weg voor ons open. De eerste stap op deze weg is eenvoudig te zetten en is het begin van een fascinerende reis naar een nieuw menszijn op de Nieuwe Aarde.

Datum: maandag 14 november 2022.

Tijd: 19:30-21:30 uur.

Locatie: Zaal van Vrije Katholieke Kerk St Albaan, Rietzangerlaan 2A , 2566 SV Den Haag

Entree: € 8,-

Aanmelden: tvndenhaag@gmail.com

https://www.theosofiedenhaag.nl/activiteit/lezing-zet-bewust-je-cellen-in-saskia-bosman/.

Organisator: Loge Den Haag van de Theosofische Vereniging Nederland.
Evenement / Agenda delen: