Start de reis in jezelf! – Innerlijk Licht en Geluid Meditatieretraite

Sirio Satsang
09-09-2022
19:30
Villa Buitenlust Amsterdam
Noord-Holland
€0,00
vrijwillige bijdrage
meditatie
retreat


Start jouw unieke reis in jezelf!

Neem deel aan een uniek meditatieprogramma geleid door Surat Shabd meditatiemeester Sirio Ji (1952) in Villa Buitenlust, Amsterdam, op 9, 10 en 11 september. De Italiaanse mysticus Satguru Sirio Ji deelt de vruchten van Zijn vijftig jaar aan intense meditatiepraktijk belangeloos met iedereen die interesse heeft zijn ware Zelf te leren kennen. Surat Shabd Yoga is een meditatiepraktijk die zich richt op innerlijk Licht en Geluid. Kom in contact met een bron van weldadige vrede, liefde en vreugde in jezelf!

Het programma start vrijdag 9 september om 19:30 met Satsang.

Het programma op zaterdag en zondag is:
06:00 Meditatiesessie
09:50 Assana Yoga met Dori Ji
11:00 Meditatiesessie
16:30 Meditatiesessie en Satsang
20:30 Concert

Meester Sirio Ji had Zijn eerste spirituele ontwaking op 19-jarige leeftijd in Amsterdam. Een jaar aan intensieve meditatiebeoefening volgde, waarna Hij vanuit Zijn woonplaats in Milaan over land naar India reisde, op zoek naar een meditatieleraar die Hem kon begeleiden op Zijn spirituele Pad. Deze herkende Hij in Satguru Kirpal Singh Ji in 1973. Nadat Satguru Kirpal het lichaam verliet herkende Meester Sirio Ji in Satguru Ajaib Singh Ji Zijn opvolger. Een nabije, diepgaande, twintig jaar durende relatie volgde, waarin Meester Sirio Ji veel voor het werk van Sant Ajaib heeft betekend. In het kader van dit dienstverlenende spirituele werk, richtte hij de Sant Bani Ashram in Italië op, waar Hij vandaag de dag woont. Bijzonder is de persoonlijke, liefdevolle en compleet onbaatzuchtige wijze waarop Meester Sirio Ji mensen helpt op hun spirituele pad.

Satguru Sirio Ji doet Zijn sprituele werk in dienstverlenende en onzelfzuchtige geest en verbindt hier GEEN KOSTEN aan. Donaties voor het dekken van de kosten die gemaakt worden (zoals de huur van de ruimte en drie vegetarische maaltijden per dag) zijn welkom. Mocht je willen overnachten in Villa Buitenlust kost dit slechts 100 euro voor drie nachten. Voor meer informatie en om je aan te melden schrijf: siriosatsang.amsterdam@gmail.com.

Adresgegevens van de locatie:
Villa Buitenlust
Spaarndammerdijk 319A
1014 AA
Amsterdam
Evenement / Agenda delen: