Stiltedag Groningen

Geef Stilte Stem
30-10-2022
10:00
Stichting De Poort
Groningen
€ 45,-
meditatie
retreat


Stiltedag
Het lijkt alsof de behoefte aan ontspanning en even niets moeten steeds groter wordt in onze drukke maatschappij. Daarnaast brengt deze tijd vele grote problemen met zich mee. Het is belangrijker dan ooit om daarom de tijd te nemen voor rust, bezinning en bewustwording. Geef Stilte Stem biedt jou hiervoor de mogelijkheid in de vorm van een Stiltedag. Een dag lang in een relaxte sfeer met anderen mensen verblijven. De focus op jezelf in plaats van op de buitenwereld.

Hoe?
Bij aankomst hebben we een korte kennismaking en wordt het programma uitgelegd. We vervolgen met een zit- en loopmeditatie. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met mediteren. Doordat het stil mag worden in jezelf, kom je automatisch bij je essentie uit. En dan blijkt dat het daar uiteindelijk heel fijn vertoeven is. Vaak zijn we ons daar, door alle drukte, niet meer bewust van. Door middel van oefeningen wordt je hierin begeleidt.

Wat brengt het je?
Na deze dag heb je weer scherper waar je uitdagingen zitten op weg naar een completer en lichter leven. Doordat je het zelf ervaren hebt, is het niet een eenmalig iets, maar kun je het gaan inzetten om jouw verlangen te gaan leven. Het verschil van je verlangen voelen óf bedenken vanuit je hoofd wat je anders wilt, is een wezenlijk verschil. Het voelen van je verlangen brengt een interne beweging mee vanuit je lichaam gestuurd.

Wanneer?
Zondag 30 oktober 2022 van 10:00 - 16:00. De dag dat we weer terug gaan naar de wintertijd. Inloop is vanaf 09:45.

Waar?
Stichting De Poort aan de Friesestraatweg 31 in Groningen. De Poort is erkend als Algemeen Nut Beogende Instrelling (ANBI) en voorziet in cursusen, workshops, lezingen rond persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en bewustzijnsontwikkeling. Deze locatie is sinds januari 2021 extra beschermd door een nieuwe ventilatie systeem voor een veilig en comfortabel binnenklimaat.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze Stiltedag zijn € 45,- per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Graag zelf voor je lunch zorgen.

Aanmelden
Na aanmelding wordt je binnen een week gebeld voor verdere uitleg. Daarna krijg je een bevestigingsmail met verzoek tot betaling. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding + betaling.

Annulering
Tot aan twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop brengen wij het totale bedrag in rekening, tenzij je iemand anders vindt die je plaats inneemt. Bij onvoldoende aanmelding behouden wij ons het recht om de workshop te annuleren. Je krijgt dan het door jouw betaalde bedrag volledig terug.

Laat jij jouw stilte spreken op zondag 30 oktober? Graag tot dan!
Evenement / Agenda delen: