Nieuwe Maan Vuurritueel

Veenheks
26-08-2022
17:30
Gouderak
Zuid-Holland
Zie event
naar draagkracht
ceremonie
healing


Zit jouw zomervakantie er ook weer (bijna) op? Voor velen is dit naast een tijd van rust, ontspanning en samen leuke dingen doen, ook een tijd van bespiegeling: wat wil ik komend schooljaar/werkjaar meer doen? Wat juist minder? Zin om deze intenties kracht bij te zetten met de krachtig transformerende werking van een vuurritueel?

Vrijdag 26 augustus begeleid ik een openbaar vuurritueel in Gouderak; een kamlanie uit de traditioneel sjamanistische lijn van Spirit of Wolf.

Ook kinderen zijn van harte welkom. Mijn eigen zoon Jurre (8 jaar) komt ook mee. Kinderen kunnen meehelpen de offerschaal mooi op te maken en het rituele vuur op te bouwen. En, rekening houdend met kinder-bedtijd 😉, beginnen we lekker op tijd. Zo rond 17.30 uur.

Ervaring met sjamanisme is niet noodzakelijk. Ik geef ter plekke, voorafgaand aan het ritueel, uitleg over vorm en inhoud.

Je neemt (voedsel)offers mee voor de grote natuurgeesten en (als je hier al contact mee hebt) jouw eigen persoonlijke spirithelpers. Je kunt het ritueel beleven zoals jij wilt; als je mee wilt drummen, is dat heel fijn natuurlijk (evt. Leendrums beschikbaar, ook in kinderformaat). Maar als je gewoon lekker rustig bij het vuur wilt zitten om het allemaal over je heen te laten komen is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Vergoeding voor deelname is op donatiebasis, met een minimum van E10,- (als dit financieel echt niet haalbaar is, is er altijd overleg mogelijk).

Om je aan te melden, mail naar info@veenheks.nl. Er is op deze locatie plaats voor ca. 8 mensen, dus aanmelden is verplicht. En wees er op tijd bij 😉. Voor vragen kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Voor extra informatie over de traditie en onze rituelen, kun je ook kijken op www.spiritofwolf.net

Foto: Sjamanistisch Festival Estland juli 2022
Evenement / Agenda delen: