Allerzielen: LeMUria LichtCirkel op Afstand via luisteren naar Spotify Afspeellijst

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
02-11-2022
20:00
Thuis op Afstand via Spotify Afspeellijst
Online
0
gratis
meditatie
nieuwe wetenschap


Ik roep Lichtwerkers op om Moeder Aarde te steunen met Lichtwerk, door geleid vanuit de Sterrenpoort, op 1 nov meditatief mee te doen door te luisteren van 20-21 uur naar afspeellijst op SPOTIFY: STERRENPOORT: Allerzielen 2 nov.

Lees meer in mijn laatste bericht: 'VIA 25-10, ALLERHEILIGEN & ALLERZIELEN OP 1 & 2 NOVEMBER: SAMEN OP WEG NAAR JOUW BEZIELD LEMURIA STER KERSTFEEST' op : www.mariavandergeest.com waar deze Allerheiligen afspeellijst in is opgenomen.

Om gedurende dit hele uur en alle overige LeMUria LichtCirkels in de LeMUria NOVEMBERMAAND mee te doen én zelf ook Healing te ontvangen: op 8 nov Volle Maan & Maansverduistering en 11-11 LeMUria Poortdag, dien je een Maand Healing Ticket voor november te bestellen in categorie 6C in mijn LeMUria Healing Webshop van te voren. Hiervoor ontvang je dan via WeTransfer vanaf 31 okt, 3 speciaal voor jou geïnitieerde Geleide MP3's in de mailbox.

Wil je alleen Moeder Aarde steunen? Luister dan samen met mij op afstand, thuis in je gemakkelijke stoel, naar de Afspeellijst STERRENPOORT: Allerzielen 2 nov - om 20 uur op 1 november

Maria van der Geest

Maria@sterrenpoort.com
Rosa Spierlaan 14
Oegstgeest

www.mariavandergeest.com
www.moedermaria.nl
www.aardehealing.com


Evenement / Agenda delen: