Wereld Vrede Healing Meditatie & LeMUria LichtCirkel – Geleid uit de MoederBron des Levens

Maria van der Geest - STERRENPOORT - LeMUria & de Hathors inspireren jou!
09-10-2022
20:00
Thuis op Afstand via YouTube: Wereld Vrede Meditatie & LeMUria Healing
Online
0
gratis
healing
meditatie


LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl de alle deelnemers tegelijk kijken en luisteren vanuit hun eigen luie stoel NAAR YOUTUBE VIDEO VAN DE STERRENPOORT: 'WERELD VREDE HEALING & LEMURIA MEDITATIE'. Deze kun je via Google vinden maar staat ook op mijn website: https://www.mariavandergeest.com/world-peace-2022

Moeder Aarde en de Inheemse voorouders hebben mij verzocht, om op LeMUriaanse wijze wekelijks, sinds de Oekraïense oorlog, een ‘Wereld Vrede Healing Meditatie’ op AFSTAND te willen leiden vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest.
Het liefst op elke ZONDAG OM 20 UUR in 2022 zolang de noodzaak ons daartoe roept.

Om mee te doen heb ik een Speciaal gecodeerde ‘Wereld Vrede Healing Meditatie via YouTube Video opgenomen van 1.01.11 uur, waarin ik Hedendaagse, alsook Oude en Wijze Vredes Gebeden voorlees die Vrede & Gerechtigheid op Holy wijze bevorderend zullen doorwerken.

Ik start op zondagavond om 20 uur met deze Vredes Healing Meditatie. Je kan dan zelf ook in Meditatie gaan en/of afgewisseld en samen met mij op AFSTAND actief hardop bidden en/of meezingen.

Vanuit de onderaardse LeMUria Tempels zal je begeleiding ontvangen via de Sterrenpoort in Oegstgeest, waar ik – Maria van der geest – jouw Ziel zal opnemen in de LeMUria LichtCirkel om van Hart tot Hart het Moeder LeMUria Licht uit te stralen door en rondom Moeder Aarde. Dit Genezende en verzachtende Harte-LeMUria-Elfjes-Licht te zenden naar hen die dit zó ‘hart’ nodig hebben OP WEG NAAR WERELDVREDE & VRIJDHEID OP MOEDER AARDE – OP WEG NAAR TERUGKEER VAN ÉÉNHEID ZOALS HET WAS VOOR DE ONDERGANG VAN LEMURIA!

Ook kun je de teksten van de Songs en de Gebeden die ik voorlees via een LINK op mijn website (https://www.mariavandergeest.com/world-peace-2022) terug vinden en uitprinten met als titel: GEBEDEN SONGBOEKJE VOOR DE GELEIDE WERELD VREDE MEDITATIE LICHTCIRKELS – ZONDAG 2022.docx

TIPS:

* Tijdens de opname heb ik doorlopend gebruik gemaakt van de 4 speciale ingewijde Oer Moeder Bron SPRAYS van Kwan Yin. Maria Magdalena, Moeder Maria en de Uluru Rock LeMUria Rassen Stamboom.
* Rustgevend en verzachtend is het branden van een Gewijde (LeMUria) Kaars in jouw meditatie- of woonkamer.
Je kan in mijn LeMUria Healing Webshop op www.mariavandergeest.com kiezen uit 7 verschillende.

* Ik raad je aan om na afloop van de Vredes Healing Meditatie extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken.
Liefst 1,5 – 2 l per dag.
Evenement / Agenda delen: