Regenboogkinderen voor jong en oud!

FranciSense
08-03-2023
09:30
Horst
Limburg
€899


Deze cursus biedt je de mogelijkheid om je intuïtieve vermogens te ontwikkelen, uit te breiden en te oefenen. En voor en door Jong en Oud te volgen!!!

Regenboogkinderen (nieuwentijdskinderen*) zijn zeer gevoelig en intuïtief. Ze zijn geboren met een oneindige wijsheid en met de capaciteit om de wereld rondom hen te veranderen. Ze beschikken over een grenzeloze liefde, geduld en aanpassingsvermogen. Ook staan ze open voor alle trillingen en informatiegolven in hun omgeving. Ze ervaren dat gedachten ‘krachten’ zijn. Daarom kunnen ze zich vaak niet concentreren, vertonen een druk gedrag of raken in zich zelf gekeerd.

Vaak worden ze niet begrepen, waardoor de vermogens waarover ze beschikken onvoldoende tot hun recht komen. Het is mogelijk te leren omgaan met de eigen kwaliteiten, gaven en talenten zodat een evenwichtig bestaan ontstaat.

Deze cursus is bijzonder geschikt voor ouders, leerkrachten en hulpverleners die met kinderen werken.

Het doel van deze cursus is om de intuïtieve vermogens te ontwikkelen, uit te breiden en te oefenen. De lessen zijn ontworpen om je geconcentreerd en bij de les te houden en om je dichter bij de Schepper te brengen zonder angst of bijgeloof.

Wat aan de orde komt is:                                                                                                                        

*  het gevoelsmatig/empathisch lezen van voorwerpen  

*  aura’s zien en veranderen  

*  oefenen van je helderziende vermogens    

*  oefening met kristallen                                                    

*  kijken in de kristallen bol                                                

*  spreken met je Hoger Zelf                    

*  contact maken met je totem en kracht dieren      

*  voorwerpen laten bewegen met je gedachten    

*  herinner je toekomst                                              

*  ontmoeten van wetten                        

*  kristallen legging en nog veel meer……




Deze opleiding wordt vijf dagen aaneengesloten gegeven. De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 17.30 uur.

Géén vereiste vooropleiding nodig.                                                                    .

De persoonlijke investering bedraagt voor deze opleiding: € 899,- inclusief werkboek, geregistreerd certificaat, koffie, thee en versnaperingen. De lunch is niet inbegrepen. € 150,- niet restitueerbare aanbetaling.

Je zult uiteindelijk versteld staan van al jouw mogelijkheden die reeds in potentie aanwezig zijn. Gun jezelf de gelegenheid om te ontpoppen tot je ware Zijn! Hét zijn van een Co-Creator!




Schrijf je in en reserveer snel jou plek voor deze fantastische cursus:

Klik op deze link : inschrijfformulier voor deze cursus

* Wat zijn Nieuwentijdskinderen:

Indigo kinderen: Indigo kinderen komen al vele jaren voor, al sinds de zestiger jaren. Indigo kinderen, net als Bronzen en gouden kinderen zijn gevoelig voor de energie rondom hen. Ze raken makkelijk in verwarring wat ze in hun leven willen, omdat ze in de veronderstelling zijn maar een te ding te kunnen kiezen als carrière. Deze kinderen zijn zowel gevoelig als daadkrachtig. Ze leiden een nieuwe tijd in. Het verschil tussen een indigo kind en een regenboogkind is, dat een indigo kind raakt beïnvloed door de energie van zijn omgeving, een regenboogkind veranderd de energie van zijn omgeving.

Bronzen kinderen: Bronzen kinderen zijn de wetenschappers van de toekomst. Ze zullen vaak vragen, “waarom”? En houden ervan om dingen uit elkaar te halen, om te zien hoe het werkt. Ze zijn erop gericht om antwoorden te krijgen. Zij zijn net als Indigo kinderen liefdevol en hebben compassie.

Gouden kinderen: Gouden kinderen zijn kinderen die een liefde hebben voor helen en manifesteren. Ze zijn ook vaak kunstzinnig maar hun focus ligt primair op healing. Vele zullen een beroep hebben in de medisch wereld, zoals dokter of chirurg.

Indigo, Bronzen en Gouden kinderen ontwikkelen zich uiteindelijk tot Regenboogkinderen.
Evenement / Agenda delen: