Gratis proefles Cirkel van Licht: Stralen

Flow of Miracles
12-09-2022
21:00
Online via ZOOM
Online
€gratis
gratis
community
webinar


De Cirkel van Licht is een knusse online groep mensen die zich drie maanden inzetten voor spirituele groei. Ze groeien, helen en delen ervaringen tijdens de twee wekelijkse bijeenkomsten (7x), via geleide meditaties, spirituele oefeningen (tijdens de bijeenkomst en thuis) en de WhatsApp groep.

Stralen is het thema voor de Cirkel die start met een gratis proefles op 12 september van 21:00-22:00 via ZOOM. De focus ligt op leren je eigen licht te laten zien, te vergroten en te stralen van geluk en energie. Dit thema is zeer geschikt voor mensen die merken dat ze gevoelig zijn voor alle negativiteit om zich heen, vast zitten in de sleur van alledag en zich beter met hun ziel willen verbinden. Iedereen die in dit thema wil groeien moedig ik aan om zich aan te sluiten, ongeacht waar je nu staat op je eigen pad.

Dus geef je op om te kijken of deze manier van werken bij jou past. Klopt het voor jou? Dan betaal je €350 voor het hele pakket van lessen, ondersteuning en huiswerk. De andere data van de cursus zijn: 26 september, 10 & 24 oktober, 7 & 21 november en we eindigen op 5 december. Als je de start datum hebt gemist, maar je voelt dat dit jouw plek is, neem dan contact op. Ik plan dan een intake met je in om de gemiste stof door te spreken, zodat je (indien mogelijk) nog kan aansluiten.

Evenement / Agenda delen: