Licht op je levensdoel: In het licht van Babaji

Israna
04-09-2022
10:00
Dalfsen
Overijssel
donatie - zie info
vrijwillige bijdrage
healing
meditatie


Het licht van Mahavatar Babaji straalt en werkt steeds krachtiger door ons heen. Op deze lichtdag kun jij je hiervoor openen en het gebruiken om je contact met je werkelijke zelf te verdiepen en om het leven te creëren zoals jij dat wilt vanuit dit contact. Uiteraard kun je ook contact maken met het licht van andere meesters en lichtwezens.

Iedereen is op deze aarde geïncarneerd met een bepaald plan over wat je in dit leven wilt bereiken en betekenen.

Je levensdoel bestaat in feite uit meerdere doelen en subdoelen en kan ook per periode in je leven verschillen. Wanneer je doel bijvoorbeeld nu is om kunst te maken, kan het zijn dat je als klein kind al aan het tekenen was, maar dat hoeft niet. Misschien is je interesse in kunst maken pas op latere leeftijd ontstaan omdat je eerder in je leven andere doelen had.

Je kunt je levensdoelen indelen in persoonlijke doelen en doelen van werelddienst. Voorbeelden van persoonlijke doelen zijn: overwinnen van angst, leren je te uiten, fysieke ballast oplossen. Voorbeelden van werelddienst zijn: brengen van schoonheid, healing, zachtheid, verfijning of wijsheid.

De manier waarop je deze doelen wilt invullen in je leven is meestal niet heel concreet ingevuld. Hierin heb je veel vrijheid om een vorm te kiezen die bij jou past. Wat bij je past kun je leren herkennen aan de vreugde of bevrediging die een activiteit jou geeft. Je kunt bijvoorbeeld schoonheid brengen door middel van kunst maar ook door je bezig te houden met schoonheid in de tuin of in je huis.

De specifieke uitingsvorm kan veranderen in de loop van je leven. In een bepaalde periode zal je misschien voelen dat je er bent voor je gezin, om daar jouw kwaliteiten tot uiting te brengen, in een andere periode zal je dat wellicht doen door middel van werk of in andere bezigheden.

Je kunt je in meer of mindere mate bewust zijn van je levensdoel. Op deze dag kijken we op verschillende niveaus naar je levensdoel, vanuit je persoonlijkheid, je ziel en het hogere plan voor de mensheid. Je kijkt naar de grote lijn en naar de uitwerkingen die bij jou passen. Vervolgens gaan we energie brengen in je levensdoel(en), wat de verdere manifestatie hiervan in je leven vergemakkelijkt. We stemmen daarbij af op de energieën die nu de aarde bereiken, zodat de uitingsvorm hiermee in harmonie is.

Voor meer informatie, stuur ons gerust een bericht (info@israna.nl)

Op de lichtdagen vieren we de verbinding met elkaar. Zowel huidige als oud cursisten, als nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

De dagen hebben telkens een thema. We leiden de meditaties over dit thema in verbinding met meesters en andere lichtwezens. Aan het eind van de dag maken we verbinding met andere lichtwerkers en laten we licht en liefde gaan naar die deelnemers die dat het meeste nodig hebben. Daarna laten we het uitgaan naar de wereld. De dagen zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur en worden gehouden op verschillende plaatsen in het land.

Kosten zijn op basis van zelf te bepalen bijdrage. Het richtbedrag is €95,-, je kunt hier dus van afwijken.
Evenement / Agenda delen: