Live Groepshealing in aanwezigheid of op afstand

Maria Henkes
04-09-2022
13:15
Abbekerkse bos
Noord-Holland
€ 25
healing
meditatie


Wanneer: 4 september 2022

Waar: lekker buiten, in de natuur, in het Abbekerkse bos.

Verzamelen bij: Kronkelbaan Abbekerk, navigeer naar Druijfplaats 6, Abbekerk, maar dan aan de kant van de Kronkelbaan, bij de ingang van het Abbekerkse bos.

Tijd:
We verzamelen om: 13.15 uur
We beginnen om: 13.30
We eindigen om: 15.30 uur

Buiten!!! (neem iets mee om op te zitten, een stoeltje en / of kussen, neem regenkleding, paraplu mee, neem zelf een thermosbeker met thee en / of water mee, ik zorg voor wat lekkers…)

Wanneer: zondag 4 september 2022

Wat kun je verwachten tijdens deze live Groepshealing in aanwezigheid: We beginnen met een half uurtje meditatie om even in de stilte van ons bewustzijn te komen, daarna ontvang je één uur lang een krachtige healing! We nemen daarin al jouw eigen intenties mee, en zetten voor iedereen ook de hoogst mogelijke intentie neer om helemaal te mogen herinneren wie we werkelijk zijn, het totale bewustzijn van het 'al wat is'. En dat alles wat dat in de weg zit, in alle richtingen van tijd, ruimte en energie, opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn.
Daarna drinken we samen een kopje thee met wat lekkers en kunnen we even delen met elkaar.

Aanmelden: koop je koopticket voor deze live Groepshealing in aanwezigheid op https://mariahenkes.nl/agenda/ ( je staat dan ook al gelijk aangemeld)
Kost 25,-

Je kunt ook op afstand meedoen!

Je kunt tijdens de healing nog extra intenties die je invallen, nog in gedachten meegeven aan de healing, die zullen we ook telkens meenemen in de healing.
Je bent van harte welkom om deze krachtige healing mee te ervaren en ontvangen!

Namasté!
Maria
Maria Henkes

www.mariahenkes.nl
www.mariahenkes.nl/agenda
Evenement / Agenda delen: