Kristalgrid Workshop Thema Seksualiteit

GoudenBron
28-09-2022
10:00
Rucphen
Noord-Brabant
€65
workshop


Alles op aarde bestaat uit energie en heeft een energetische vibratie (trillingsfrequentie) dus ook edelstenen. Deze prachtige schatten van Moeder Aarde zijn allemaal stukjes gebundelde energie die op hun eigen golflengte trillen. Dat elke soort edelsteen een andere energie heeft, heeft onder andere te maken met hun samenstelling en kleur. Edelstenen zijn een fantastisch hulpmiddel om in te zetten wanneer je iets wilt veranderen of verbeteren in je leven en je de juiste energie wilt aantrekken. Werken met een kristal grid geeft je intenties, dromen en wensen nog meer kracht.

Een kristalgrid is een raster waarop kristallen op een geometrische manier kunnen worden neergelegd. Je legt deze kristallen met aandacht en een intentie (wens of droom) neer. Want kristalgrids worden gemaakt om iets moois te manifesteren. Je hebt dus een duidelijk doel voor ogen tijdens het leggen van jouw kristalgrid. Zoals bijvoorbeeld ‘het aantrekken van overvloed’ of ‘het verdrijven van negatieve energie’ of ‘het verkrijgen van meer zelfvertrouwen’. Het is belangrijk dat je je intentie helder formuleert.

Thema Seksualiteit

Dit ga je ontdekken tijdens de kristalgrid workshop:

-Kristalgrid, wat is een kristalgrid?
-Verdieping in thema.
-Geometrisch passend patroon.
-Krachtige intentie zetten.
-Hoe maak je een kristalgrid?
-Werking passende kristallen en stenen bij het thema.
-Welke Aartsengel je kunt aanroepen bij het thema.
-Zelf aan de slag: kristalgrid maken incl. kristalgrid stenen set diverse keuze mogelijkheden. Bestaat uit één hoofdsteen, padstenen en wensstenen.

Incl. Kristalwater, koffie, thee en wat lekkers.
Incl. kristalgrid stenenset naar keuze, één hoofdsteen, padstenen en wensstenen welke passend zijn bij het geometrisch patroon.
Incl. samenvatting en geometrisch grid patroon welke je mee naar huis mag nemen.

Duur: 2 uur

Neem eens een kijkje op www.goudenbron.com

Lieve groet,

Nadjesda
Evenement / Agenda delen: