workshop Afstemmen op je eigen wijsheid

Maya wijsheid
02-12-2022
10:00
De GeluksWerkPlaats - Hank
Noord-Brabant
€ 47,00
workshop


De verschillende Tzolkin kalenders van de Maya’s inspireren mij al jaren. Met name de Tzolkin Dreamspell kalender is een fantastische bron van inspiratie die mij als een kompas de weg wijst door mijn leven.

Afstemmen op de energie van de kalender laat je zien wat jouw unieke kwaliteiten en valkuilen zijn zodat jij jezelf steeds beter leert kennen en bewustere keuzes kunt maken om optimaal te groeien en te creëren.

In deze workshop ervaar je hoe je aan de hand van de dagenergie van de Tzolkin Dreamspell kalender kunt afstemmen op je eigen wijsheid. Je leert gebruik te maken van dat wat er wel is maar wat je niet ziet. Je gaat vooral voelen, je intuïtie volgen en te vertrouwen dat alle antwoorden in jou zitten.
Daarmee wordt het gemakkelijker om werkelijk je eigen leven te leiden en te zijn wie je wilt zijn. De dagenergie gebruiken om helemaal tot bloei te komen. Of om gewoonweg een prettiger leven te creëren. Het is helemaal aan jou.

Wil je ervaren hoe het is om af te stemmen op de dagenergie van de Tzolkin Dreamspell kalender? Meld je dan aan voor deze workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'.

VOOR WIE?
Nieuwsgierig? Kom en ontdek wat je eigenlijk al diep van binnen weet.
Je werkt met een persoonlijke vraag of een thema dat voor jou actueel is en waarover je graag helderheid en aanwijzingen wil krijgen.

Je hoeft geen kennis te hebben van de Tzolkin om aan deze workshop deel te nemen. Het gaat namelijk niet over kennis in deze workshop, maar over jouw eigen wijsheid. Jouw eigen innerlijk weten is er al en laat je meer dan je nu bewust bent vertellen wat je al weet. Verras jezelf maar.

Wil je deze workshop graag volgen, maar liever op een andere datum? Neem dan contact met me op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Evenement / Agenda delen: