Lezing Luisterkind: Contact op zielsniveau

Anke - Luisterkind & coaching vanuit het hart
12-09-2022
19:30
Overloon, 't Helder
Noord-Brabant
€15,00


LEZING LUISTERKIND: CONTACT OP ZIELSNIVEAU

Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te voelen is voor de persoon zelf.

Als Luisterkinderwerker ga ik juist voorbij deze laagjes en maak ik, intuïtief, contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens een afstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf.

Het maken van de Luisterkind-afstemming gebeurt op afstand met behulp van de naam en foto. De informatie die de persoon tijdens het afstemmen doorgeeft, wordt beschreven in een verslag: De Luisterkind-afstemming.

Tijdens de lezing, vertel ik, Anke, op persoonlijke wijze over mijn werk als Luisterkindwerker en de weg hier naartoe. Ik neem je mee in mijn leven door middel van persoonlijke ervaringen, wandelverhalen en eigen geschreven gedichten, waarbij het ‘contact op zielsniveau’ en ‘leven vanuit je intuïtie’ centraal staat.

Na de lezing is het ook mogelijk om informatie te krijgen over de opleiding tot Luisterkindwerker die ik verzorg in Overloon, Nijmegen en via E-learning.

Ik ben opgeleid door Diana Hendriks, de grondlegger van de Luisterkindmethode.

Praktische informatie:
12 september 2022
19:30 uur – 21:30 uur (Inloop vanaf 19:15 uur)
’t Helder – Overloon, Helderseweg 31.

Entree: €15,00 (graag contant betalen).
Opgave via: info@ankevanleeuwen.nl
Meer info: www.ankevanleeuwen.nl
Evenement / Agenda delen: