workshop Afstemmen op je eigen wijsheid

Maya wijsheid
06-08-2022
19:30
Boxmeer
Noord-Brabant
€ 45,00
workshop


De ene dag voelt anders dan de andere dag. ’s Ochtends bij het opstaan kun je je dat al gewaar worden. Wat is dat toch en wat kan je ermee? Stel dat er een handleiding van het leven zou bestaan. Een handleiding die je helpt daar de komen waar je wezen wilt. Zou je er gebruik van maken?

In deze workshop met Maya wijsheid facilitator Ans van Summeren ervaar je hoe je aan de hand van de dagenergie in de Dreamspell Tzolkin kalender kunt afstemmen op je eigen wijsheid.

Deze spirituele kalender is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Maya’s. Het is de kalender die dagelijks kansen en mogelijkheden aanreikt, steeds met een andere energie. Je ziet het niet maar voelt het wel. Het is een soort handleiding waar je gebruik van kunt maken. Het geeft richting om een volgende stap in je leven te zetten. Heel handig op momenten dat je even niet weet hoe je verder moet.

Je leert gebruik te maken van dat wat er wel is maar wat je niet ziet. Daarmee wordt het gemakkelijker om werkelijk je eigen leven te leiden en te zijn wie je wilt zijn. De dagenergie gebruiken om helemaal tot bloei te komen. Of om gewoonweg een prettiger leven te creëren. Het is helemaal aan jou.

Wil je ervaren hoe het is om af te stemmen op de dagenergie van de Tzolkin Dreamspell kalender meld je dan aan voor de workshop Afstemmen op je eigen wijsheid.

Deelname is inclusief hand-out, inclusief koffie/thee/iets erbij
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.
Evenement / Agenda delen: