TOT JE ZELF KOMEN, online dagelijkse groepsmeditatie en transformatie

Praktijk de Nieuwe Mens
01-08-2022
07:15
online
Online
€15
gratis
ascensie
meditatie


TOT JE ZELF KOMEN, online groepsmeditatie en transformatie voordat je de dag ingaat.
Aanstaande zaterdag en zondag van 9.15 tot 9.45 gratis op proef!

Ons Ware Zelf beschikt over de hogere vermogens waarover wij binnen niet al te lange tijd zullen beschikken, mits we een beetje moeite doen om daar te komen waar we willen zijn: gelukkig, in harmonie met onszelf en met de wereld om ons heen en begenadigd met vele talenten en vermogens die ons mensenras uniek maken.

Om de dag goed te starten is het fijn om een poosje in contact te zijn met dit Ware Zelf of Hoger Zelf en te ervaren hoe het is als het stil en helder wordt in je hoofd en je vanuit een hoger perspectief naar de dingen kunt kijken.

Onderwijl gaat de Goddelijke wereld voor ons aan het werk en wassen en boenen zij net zolang totdat wij allerlei issues en fysiek ongemak loslaten die ons niet meer dienen en wij de helpende hand aan kunnen pakken die ons naar hogere werelden leidt in ons bewustzijn.

Dit zijn werkelijk helende en transformerende sessies in de vorm van ochtend groepsmeditaties die je steeds een beetje dichter in contact gaan brengen met je Ware Zelf. In de energie van de groepsverbinding krijgt Ieder van ons iedere dag weer precies wat hij op dat moment kan gebruiken. Als je dagelijks meedoet dan zal je gedurende je dag steeds meer plezier, focus, energie en creativiteit gaan ervaren.

Aanstaande zaterdag en zondag, 30 en 31 juli gratis op proef van 9.15 tot 9.45 uur en daarna iedere zondag. Vanaf 1 augustus zijn de sessies van ma t/m vr van 7.15-7.45 uur.
Je kunt 15 euro per doordeweekse dag investeren of een andere prijs afspreken als je vaker meedoet.

Meld je aan via bgijsen@xs4all.nl en je krijgt een link voor skype opgestuurd. Je kunt vooraf of dezelfde dag achteraf betalen, zie gegevens op de contactpagina. www.praktijkdenieuwemens.nl/groep
Evenement / Agenda delen: