De Weg van het Hart, 4 weekenden in Hilversum

Centrum voor healing en meditatie
01-10-2022
10:00
Hilversum
Noord-Holland
€ 980,- per jaar
healing
meditatie


De Weg van het Hart

Op het moment dat we terugkeren naar onze innerlijke wereld, via meditatie, contact met de natuur, muziek, contact met een dierbare, ervaren we dat we wegwaren van huis.

We zijn gewoon onze zekerheden en vervulling elders te zoeken. Het inkeren naar het lichaam, de essentie van zijn geeft opnieuw vertrouwen, zicht op waarheid en brengt de vreugde en liefde in je leven terug. Deze weg naar binnen is de beweging die we maken in het werken in de groep.

Je hebt allemaal je unieke weg, niemand gaat je voor. Als je om je heen kijkt zie je dat ook anderen deze weg naar binnen gaan. Dit verbindt, verwarmt en roept compassie op voor jezelf en voor de ander.

Dit is een doorgaande ontwikkelingsgroep die vier weekenden per jaar bij elkaar komt in Hilversum. Binnen de groep wordt individueel gewerkt waarbij we gebruik maken van de kracht en support die uitgaat van het werken in een groep. Er is plaats voor 12 deelnemers.

We geven aandacht en beweging aan verschillende lagen van het menszijn: emoties, gedachten, gedrag, kwaliteiten en zingeving. We maken hierbij gebruik van ontspanning, healing, meditatie, energieoefeningen, inquiry, dromen, systemisch werk en dialoog.
Evenement / Agenda delen: