2 daagse RE training Levenseinde doula

Kleur in Apeldoorn
01-10-2022
10:00
Apeldoorn
Gelderland
Uncategorized


Voor enthousiaste pioniers, die graag iets willen betekenen voor een ander in de laatste levensfase.

Een doula biedt zichzelf aan; zij is niet verbonden aan een organisatie, met regels protocollen, vastgestelde werktijden, een vastgesteld takenpakket etc.
Zij of hij is onafhankelijk en vrij. Je weet in dit werk nooit precies van tevoren wat je zult aantreffen. Het is fijn dat je vertrouwen kunt uitstralen, steun kunt bieden, open staat voor het onvoorspelbare, flexibel bent. Je moet mee bewegen op wat zich op dat moment voordoet.

Kernwoorden die horen bij de levenseindedoula zijn bijvoorbeeld: flexibel, authentiek, overstijgend, openminded – een beginnersblik, zonder oordeel, jezelf zoveel mogelijk kunnen wegcijferen (het gaat niet om jou!), tegelijkertijd wel heel goed voor jezelf kunnen zorgen, compassievol zijn maar vooral ook: OBSERVE and don’t ABSORB

Ook maak je in de RE-training kennis met o.a. aromatherapie, handmassage, een voetmassage, met het proces van Soul Body Fusion, met Godinnenkracht en het kaartendeck De Zielsrouteplanner.

De RE-training is een 2-daagse, zaterdag 1 en 15 oktober van 10:00-17:00 uur. Incl. Lunch.
De RE_Training wordt gegeven bij KleurinApeldoorn, een prachtige intieme locatie, makkelijk te bereiken en gratis parkeren.

Voor nog veel meer info kijk je op www.levenseindedoula.nl
Of bel Jetty Oosterman 06-29403849
Evenement / Agenda delen: