Ecstatic Cacao Dance met DJ Sefrijn

Welcome Home
21-08-2022
19:00
Welcome Home Thuishaven Horckerhof, Baexem
Limburg
€27
ceremonie
muziek, zang en dans


Heb jij het verlangen om vanuit liefde, harmonie en authenticiteit in een veilige setting jezelf, én een ander te ont-moeten?

Vanuit een diep verlangen is het onze wens dat eenieder volledig zichzelf kan zijn, en zich geaccepteerd, geëerd en geliefd voelt, gewoon om wie je bent.

Wij willen dat eenieder zich helemaal thuis, en op zijn of haar gemak voelt in het samenzijn met anderen.

Wij vinden het belangrijk dat je vanuit integriteit en openheid, volledig je authentieke zelf kunt zijn, zien, en horen. Dat je zonder terughoudendheid expressie mag geven aan dátgene wat in je leeft.

Het is onze missie om je dit daadwerkelijk te kunnen laten voelen en ervaren, zodat jij jezelf vanuit overgave volledig kunt openen, en jij jezelf helemaal thuis kunt voelen bij jezelf, en bij een ander.

Wij, DJ, Chantal en Sefrijn willen je deze avond meenemen in de dans van het leven.

Een avond vol liefde, verbinding en plezier.

We nemen je deze avond mee in een reis naar binnen, zodat je vanuit innerlijke rust, ruimte, en de verbinding met jezelf, de dans van het leven zal gaan ervaren. Wij creëren een veilige setting, zodat jij je veilig genoeg voelt om vanuit openheid en nieuwsgierigheid, onbevangen deze avond te beleven.

We nodigen je van harte uit om deze avond jouw unieke onbevangen expressie tot uiting te laten komen.

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf, in liefdevolle verbinding met anderen? Wil jij je vrijuit kunnen bewegen en je onbevangen kind tot uiting laten komen en bovenal een krachtige diepgaande avond vol gezelligheid en plezier beleven?

Dan is deze avond echt iets voor jou!

We starten gezamenlijk met een cacaoceremonie, en zullen hierna de dans inleiden. De avond sluiten we af met een korte begeleide meditatie.

Je bent meer dan welkom, en we zouden het superleuk vinden om je te ont-moeten.

Blijf je overnachten bij Welcome Home?

Hieronder kan je ook een overnachting bij boeken. Bij de Overnachting zit een ontbijt ingegrepen en iedere ochtend hebben we een diepgaande en waardevolle CacaoCeremonie! En… deze ceremonie is ook inbegrepen bij je overnachting. Je kunt deze ochtend nog lekker genieten van onze prachtige plek en we vragen je uiterlijk 10.00u uit te checken. Omdat wij duurzaamheid erg belangrijk vinden stimuleren we je eigen beddengoed mee te nemen. Wil je toch een opgemaakt bed? Laat het ons dan even weten.

*Je bent van harte welkom vanaf 19.00u, we starten om 19.30u


Met liefde,

DJ & Chantal & Sefrijn

meer over DJ Seffrijn: https://www.sefrijn.nl/my-story/
Evenement / Agenda delen: