Water-Land Reis

Cocky van Dam
07-11-2022
11:00
Nederland
Noord-Brabant
€ 555,=
reizen


7 november t/m 11 november 2022
5-dagen € 555,= incl. ontbijt en lunch

Dit is een reis die in Nederland plaatsvindt. De locatie heeft een prachtig weids uitzicht en ligt hoog en droog in een open landschap. Een stukje Nederland die zich "st(r)apsgewijs" openbaart.

In bovenstaande korte omschrijving als mede de foto's die geplaatst zijn bij de reis, zitten al wat hints met welke energie we o.a. samen gaan werken en hoe de omgeving er uit ziet. Elke reis heeft een thema met een diepgaande spirituele missie voor zowel uzelf als voor het grote geheel. Dit is een reis die st(r)apsgewijs van beneden naar boven en van boven naar beneden zichtbaar zal worden. Het is een reis, waar water en land elkaar ontmoeten. Een reis waar het ook gaat om vrijheid, hereniging, vereniging, samenhorigheid, liefde, respect en verantwoordelijkheid. Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is geen toeristische reis, maar een diepgaand spiritueel avontuur!

Al wandelend en genietend komen we op kr/prachtplekken en -plaatsen die voor u betekenis kunnen hebben. Door ons met deze kr/prachtplaatsen, -plekken te verbinden kunnen we ons pad verder ontdekken en hun potentie bekrachtigen.

Meer info: zie website bij spirituele reizen.
Evenement / Agenda delen: