Klank en Cacao beleving

Maggie Tahalele
22-08-2022
13:00
Het Koesthuis park Randenbroek te Amersfoort
Utrecht
€ 50
naar draagkracht
healing
meditatie


Wanneer je dit leest nodigt de Spirit van Cacao je uit voor een innerlijke reis beleving.

Voel je geroepen en welkom om je aan te sluiten bij de Klank & Cacao beleving. De meditaties zijn onder begeleiding van zelfgemaakte klankschalen en klankinstrumenten van kristallijne frequenties die je dichter bij jezelf brengt en je bewust wordt van je lichaam en je aanwezigheid.

De spirit van cacao ontmoet je op de plek waar je bent. Het is een liefdevolle zachte vrouwelijke energie die helpt het hart te openen en het energetische systeem in beweging brengt naar mogelijke stukken in jezelf die voor dit moment je aandacht nodig heeft. Het is een persoonlijke beleving in een innerlijke reis.

Cacao wordt ook wel 'voedsel van de verschuiving' en 'het medicijn van het hart' genoemd. Je kunt verandering of verschuiving in bewustzijn waarnemen. Onderbewuste overtuigingen of onbewuste schaduwaspecten kunnen aan de oppervlakte komen die je uitnodigt om op jouw wijze er aandacht aan te besteden. Cacao is een veilige manier om mee te werken en is niet psychedelisch zoals andere soorten plantmedicijnen.

Wees welkom bij deze open hart beleving.

Is de eigen bijdrage een drempel? neem dan contact met mij op voor een passende eigen bijdrage naar draagkracht.

Na aanmelding ontvang je meer uitleg over de cacao, instructies passend bij deze bijeenkomst en informatie over de locatie.

In Lak'ech
Maya groet: 'Ik ben een andere jij. Jij bent een andere ik'Evenement / Agenda delen: