Human-ET One

Healing Centre Beyond Medicine
01-08-2022
00:00
Wolfheze
Gelderland
Donatie
community
nieuwe-aarde


In September 2020 zijn de virtuele deuren open gegaan van de online community 'Human-ET One' (kun je uitspreken als 'humanity one').

Maar wat is deze community nu eigenlijk ?
Allereerst is het goed te weten dat wat er nu staat het begin is van een ontwikkeling en niet een voltooid eindproduct.
Een community is immers iets wat met elkaar gebouwd wordt.

HUMAN-ET ONE IS
... een online platform (community) die mensen met een grote interesse in het contact met buitenaardse beschavingen samenbrengt en een plek creëert om met elkaar te delen, te leren en te verbinden (Community).

Deze community gaat ook over het bouwen van één grote plaats van waardevolle en constructieve kosmische informatie (een bibliotheek) zodat we met elkaar meer momenten van inspiratie kunnen beleven over dit fenomeen.
Momenten die onze ogen, onze mind, ons hart en onze ziel openen en waardoor we ons als mensen meer één kunnen voelen met elkaar (Humanity) en met onze kosmische familie (Human-ET).

Wie graag op een positieve en constructieve manier verbinding wil maken met onze Kosmische Familie en een verlangen voelt om te verbinden, te delen en te leren met gelijkgestemden, voel je dan vrij om ook deel uit te maken van dit initiatief!


HUMAN-ET ONE IS ... ÉEN PLEK ...
- waar mensen elkaar ontmoeten met eenzelfde interesse voor buitenaardse connecties, zowel wereldwijd als dicht bij jou in de buurt, mensen die van dezelfde dingen genieten en die zich voor dezelfde onderwerpen interesseren.

- om inspiratie te vinden, verhalen, ervaringen en ideeën (niet noodzakelijkerwijs advies) te delen rond onze gezamenlijke interesse.

- voor het vinden van constructieve informatie in een soort bibliotheek over allerlei onderwerpen met betrekking tot buitenaards contact, beschavingen, hun aanwezigheid op Aarde, de informatie en symbolen die zij delen, de Nieuwe Aarde die opkomt, healing, .... en vele andere creatieve uitingen van ons én van hen, met betrekking tot de transformatie van de Aarde en het herinneren van wie we eigenlijk zijn.

- om te starten met het opbouwen van een online community met als ultieme wens in de toekomst ook fysieke communities op te zetten in de wereld waar we elkaar ontmoeten (contact), helen en transformeren (healing), leren (training / education) en plezier hebben in het creëren van een Nieuwe Aarde waar Open Contact met Sterrenfamilie vanzelfsprekend is.


HUMAN-ET ONE ... ONE PLACE TO CONNECT WITH HUMAN-ET
Evenement / Agenda delen: