Je innerlijk oog bevrijden

Lichtwerkers Nederland
07-08-2022
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€11


“Je innerlijk oog bevrijden” op zondag 7 augustus 2022 om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen.

Maria Magdalena gaat in op de onderdrukking van ons derde oog, het vermogen tot intuïtief schouwen, dat in het verleden verdacht werd gemaakt en zelfs op wrede wijze bestraft. Maar niet alleen in de middeleeuwen werden heksen veroordeeld en verbrand door de kerkelijke autoriteiten, ook in de moderne tijd is het derde of innerlijke oog in het verdomhoekje geraakt. Het wordt niet getolereerd door het dominante wetenschappelijk wereldbeeld, dat het redenerende denken als de enige weg naar waarheid beschouwt en de rest afdoet als pre-rationeel bijgeloof.

Je innerlijk oog bevrijden, zegt Maria Magdalena, is ook het bevrijden van je vrouwelijke energie en het loskomen van een overmaat aan (mannelijke) hoofdenergie. Dit is voor mannen net zo urgent als voor vrouwen.

Maria Magdalena gaat in op het belang van het bevrijden van je innerlijk oog, en op de blokkades of trauma’s die je hierbij kunt tegenkomen. Haar boodschap is ook zeer relevant voor spiritueel therapeuten die meer willen vertrouwen op hun intuïtieve kwaliteiten (helder zien, channelen) en die hierbij innerlijk nog veel twijfel en onzekerheid ervaren.

Je innerlijk oog bevrijden

❥ Zondag 7 augustus 2022 om 20:00 uur
❥ Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen
❥ Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena

Meer informatie & aanmelden:
https://lichtwerkersnederland.com/product/channeling-7-augustus-2022/
Evenement / Agenda delen: