Chakra Cursus (donderdag avond in Geldrop -NB)

Innertalks & Noorderlicht academie
06-10-2022
19:00
Geldrop Noord-Brabant
Noord-Brabant
€222
last-minute korting
nieuwe-aarde
workshop


Vanaf oktober start ik weer met een nieuwe wekelijkse chakra cursus op de donderdag avond.

REIS DOOR DE CHAKRA'S
Een cursus voor iedereen die meer wil weten over de chakra’s en met praktische oefeningen en technieken. Als je wilt werken aan de balans in de meest belangrijke energiecentra van het lichaam. Ook is de chakra cursus geweldig om te volgen als je op zoek bent naar diepe ontspanning of wilt werken aan het veranderen van beperkende overtuigingen, limiterende gewoontes of diepgewortelde programmeringen en conditioneringen.

WAT GAAN WE DOEN TIJDENS DE CHAKRA CURSUS?
Samen in een groep van min 4 en max 10 personen gaan we een reis maken door ons lichaam en onze energie velden. Het is een gevarieerd programma dat zowel buiten wandelend plaatsvindt maar ook bij minder weer binnen zal plaatsvinden.

Ik geef je praktische tips en er is ruimte voor al je vragen. We werken in groepsverband en doen samen visualisaties en oefeningen. Ook besteden we aandacht aan je eigen proces met het maken van nieuwe doelen. Bij deze cursus hoort een hand-out als handleiding voor elke nieuwe cursus avond.

Datum en kosten
12 Donderdag avonden van 19.00-21.30 uur
Kosten € 222,- (symbolisch voor het jaar 2022)
Incl koffie, thee, wat lekkers en naslagwerk.

Locatie van deze curus is bij de Noorderlicht academie.
Dit is in het oude postkantoor pand in Geldrop centrum. Een prachtige locatie met een eigen parkeerterrein, veel ruimte en licht. Molenstraat 2, 5664 HV Geldrop
Evenement / Agenda delen: