Lezing “heling van de seksualiteit”

André Wierenga-Joosten, Centrum voor Bezieling
12-09-2022
19:30
Centrum voor Bezieling
Groningen
€10,-
Uncategorized


Ieder mens, of je nu man of vrouw bent, komt op aarde met een zogenaamde verstoorde ontvankelijkheid. Dat heeft ermee te maken dat je je kortgezegd al direct na de geboorte (en zelfs al in de baarmoeder) aanpast aan wat er van je wordt verwacht door jouw ouders.
Ontvankelijkheid wil zeggen dat je open staat voor, dat je durft te ontvangen en dat je vertrouwen hebt dat je er helemaal mag zijn, met al jouw kwaliteiten en tekortkomingen. Dat is de vrouwelijke energie, in zowel mannen als vrouwen. En deze vrouwelijke energiestroom is nagenoeg bij iedereen verstoord.
Vanuit een andere invalshoek bekeken is het leven het proces waarin je jouw voelen (vrouwelijk) en denken (mannelijk) in balans brengt. Wanneer dat niet zo is, ervaar je onrust. Dat zal je ongetwijfeld in jezelf herkennen. Ieder mens zoekt naar meer innerlijke rust. Heling van jouw seksuele energiestromen is belangrijk om in evenwicht te komen en dus meer rust in jezelf te ervaren.
In deze lezing vertelt André hoe het seksuele patroon van vrouwen en het seksuele patroon van mannen werkt, maar óók hoe dit proces zich mondiaal laat zien. Dus je krijgt zicht op hoe je jouw mannelijke energie van actie, daadkracht en focus in evenwicht brengt met jouw vrouwelijke energie van ontvankelijk zijn, relateren, verbinden, rust en harmonie.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn, zodat we gezamenlijk onze inzichten kunnen delen. Het is fijn als je je vooraf bij ons aanmeldt. Kan je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse, dan kan je aanmelden om de geluidsopname een dag later per mail of whatsapp te ontvangen.

Voor meer informatie: andre_wierenga@hotmail.com of tel. 0597-795034 of 06-12339615.
Evenement / Agenda delen: