Jaartraining Zielscommunicatie in Roermond

Christi de Cocq van Delwijnen
14-01-2023
10:00
Roermond
Limburg
€ 837,00


Jaartraining Zielscommunicatie

Mediumschap gaat verder dan alleen communicatie met de ongeziene wereld. De basis van Mediumschap is het contact met jezelf, met je eigen essentie. Met wie je werkelijk bent, onder al die laagjes conditioneringen. Als je lichaam er niet meer is, is je essentie er nog wél. Je bewustzijn. Dat is waar mediums contact mee maken, met het bewustzijn van overleden dierbaren.

Om te kunnen communiceren met de ongeziene wereld is het belangrijk om goed in verbinding te staan met je eigen essentie. Om te weten wie je zelf bent en hoe je je energie laat dansen, zodat je vibratie hoger wordt.
Het ontwikkelen van je mediumschap gaat daarom hand in hand met je eigen ontwikkeling op zielsniveau. Door die ontwikkeling blijft je vibratie hoog en voel je liefde stromen. Liefde voor jezelf en voor de wereld om je heen. Deze jaartraining Zielscommunicatie combineert intuïtieve en mediamieke ontwikkeling met het verhogen van je vibratie, waardoor je steeds meer vanuit liefde en steeds minder vanuit angst leeft. Van de 3e naar de 5e dimensie.

Inhoud van de jaartraining:
* Inzicht in en begrip van de Spirituele Wereld
* Inzicht in je thema's en blokkades en heling daarop
* Inzicht in je zielsopdrachten en zielsmissie
* Verhogen van je energiefrequentie
* Connectie met je Gidsen
* Mediteren en in de 'power' zitten
* Bewustwording van je eigen energieveld + chakra's
* Aura’s waarnemen en interpreteren
* Kleurenleer + toepassing van kleuren
* Het versterken van je intuïtie en je vertrouwen daarin
* Psychometrie
* De beginselen van communicatie met de Spirituele Wereld (overleden dierbaren en gidsen van anderen)
* Spirituele/Mediamieke Healing
* Geïnspireerd spreken

Leslocatie: MCR Roermond, Minderbroederssingel 44 Roermond (10 minuten lopen vanaf Roermond Centraal Station)
Lestijden: 10:00u – 16:30u
Lesdata: 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 26 augustus, 23 september, 21 oktober en 18 november 2023.
Kosten: € 837,00, aanbetaling bij aanmelding € 87,00. Betaling in gedeeltes (per les of in twee/drie/vier keren) is mogelijk.
De kosten zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers, maar exclusief de lunch - die mag je zelf meenemen, let op, er is geen koelkast aanwezig - en lesboek ad € 28,50.
Evenement / Agenda delen: