3daagse workshop UDU maken – a sacred womb instrument

De Markeboom; onder begeleiding van Vera Spiero van atelier Veer
12-11-2022
10:00
Deventer omgeving
Overijssel
€325
healing
workshop


Driedaagse workshop speciaal voor vrouwen.

Wil je ervaren hoe het is om in verbinding te staan met de vrouwelijke oerkracht? Ken jij de kracht en de diepte van je baarmoeder? In vele tradities wordt de baarmoeder geëerd om haar wijsheid.

Onder begeleiding van Vera Spiero van Atelier Veer, gaan we de verbinding aan met je baarmoeder via het maken van een udu. De udu is een Nigeriaans muziekinstrument wat daar tijdens ceremonies wordt bespeeld door de vrouwen. Dansend en zingend met, de udu in hun armen, trommelen ze er op. Van de udu wordt gezegd dat ze het geluid laat horen van de heilige oermoeder, de hartslag die je hoorde toen je zelf nog in de baarmoeder zat.

Het maken van een udu verbindt je met deze oeroude creatiekracht. Letterlijk maak je jouw udu vanuit de grond/de klei van moeder aarde. Deze manifestatie is enorm helend en maakt het zoveel makkelijker om je dieper met haar te verbinden. Je ziet het, je voelt het, de klanken raken een oud weten aan. Doordat het met jouw handen en jouw intenties gemaakt is, brengt het je direct heel dicht bij jezelf. Het laat je als vanzelf in je baarmoeder zakken, in haar wijsheid en creatiekracht.
Evenement / Agenda delen: