De Wijsheid van Moeder Aarde (Houtbewerking)

Loes Vrolijk, Kern Coaching en Training
14-10-2022
10:00
Langbroek
Utrecht
€ 300,00
nieuwe-aarde
workshop


Driedaagse workshop om je te verbinden met de wijsheid van moeder aarde.

Deze driedaagse workshop is een samenwerking tussen Anna Hakvoort en Loes Vrolijk en wordt op 14, 15 en 16 oktober in de werkruimte van Anna en in de natuur in Langbroek gegeven. Moeder aarde is onze grote, gevende Moeder, ze geeft ons lucht, water en voedsel. In deze workshop staan we hier in dankbaarheid, maar ook met vreugde, bij stil.

De eerste dag wordt gevuld door Loes in de vorm van een workshop met aandacht voor verbinding met de wijsheid van de aarde. We doen wat aardend lichaamswerk.
Je wordt uitgenodigd om door middel van een meditatie verbinding te maken met de ziel van de aarde, die terug te vinden is in de aarde, de planten, dieren en de mensen, we vormen tenslotte een eenheid. Er is ruimte voor dankbaarheid.
In deze eerste dag is er ook ruim gelegenheid voor creatieve expressie van moeder aarde. Je kunt kiezen uit werken met verf of krijt, of met verschillende materialen uit de natuur een collage maken.
Tijdens de lunch kun je een kaart trekken van de Medicijnkaarten. Deze kaarten vertellen over specifieke eigenschappen van verschillende totemdieren en hun symboolfuncties en nodigen je uit om je verbondenheid met alles wat bestaat te verdiepen.
We ronden deze eerste dag af met een gedicht in de vorm van een rondeel.

Dag 2 en 3 op 15 en 16 oktober
Op 15 en 16 oktober begeleidt Anna Hakvoort je om moeder Aarde vorm te geven in hout. Anna ontdekte haar liefde voor het bewerken van hout tijdens haar wandelingen langs de rivier. Zij is als geen ander verbonden met de natuur en geeft in haar fijne woonplaats workshops waarin op verschillende manieren met hout wordt gewerkt. Geschikt voor beginners en gevorderden in het werken met hout.

Lees het leuke verhaal over het Begin van Moeder Aarde, Zon en Maan op mijn website en laat je inspireren!
Evenement / Agenda delen: