Lichtactivatie Leeuwenpoort 2022

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
08-08-2022
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€17,50


Op 8 – 8 is, zoals elk jaar, de Leeuwenpoort.

Op 26 juli begint de Leeuwenpoort zich te openen. De energiefrequenties gaan omhoog, de sluiers worden dunner en een poort naar nieuwe lichtcodes, een ruimer bewustzijn en heldere inzichten opent zich.

Het hoogtepunt van de Leeuwenpoort is op 8-8 (8 aug). Op 12 augustus sluit de Leeuwenpoort zich weer.

Tijdens de leeuwenpoort weken wordt er opgeschud wat in diepe, donkere, onbewuste lagen verscholen lag.
Dit wordt in het licht gezet, in het bewustzijn gebracht, zichtbaar en voelbaar.
De Leeuwenpoort energie trilt oude, vastzittende energieën los en brengt in beweging. De Leeuwenpoort is er om bewust te maken wat jou kleiner houdt dan je bent en om je ware kracht weer voor jou toegankelijk te maken. Zodat jij in ware kracht hier op aarde aanwezig bent.

De Leeuwenpoort biedt de mogelijkheid om je op weer diepere lagen te herinneren wie je bent, wat je (in) dit leven komt brengen en je afstemming in de bron te verdiepen. En om daarbij nog duidelijker te staan voor jouw ziele pad en dat te doen en kiezen wat werkelijk vanuit jeZelf komt.

Leeuwenpoort Lichtactivatie:

✨ Verbinden tot een groot veld van Licht en Bewustzijn.
✨ Oude energieën worden in het licht gezet en vrijgelaten.
✨ Ankeren nieuwe lichtfrequenties op aarde.
✨ Openen poorten naar nieuw bewustzijn.
✨ Activeren ware kracht en eigenheid.

Meer over de specifieke thema’s van deze Leeuwenpoort wordt duidelijk tijdens mijn afstemmingen vooraf. Hierover zal ik delen in de nieuwsbrieven (hiervoor aanmelden kan via: https://leavandereem.nl/nieuwsbrief/ )

Dit is alweer de vierde Leeuwenpoort Lichtactivatie die ik mag verzorgen en deze activatie is elk jaar het grootste evenement, met de meeste mensen en de diepst transformerende impact.

Kan je niet op 8 – 8 om 20u?

Je kan de opname van deze lichtactivatie ook later op je eigen moment luisteren. Energie blijft aanwezig. Als je je aanmeldt voor de Lichtactivatie ontvang je vanzelf de audio opname.


Hoe gaat de lichtactivatie?

Op 8-8 ontvang je een audio opname die je kan luisteren tijdens de lichtactivatie. Deze begeleidt om jou diep in jezelf en de energie van de activatie af te stemmen.
Het luisteren naar de audio is ondersteunend om jou energetisch te openen, zodat je de energie van deze activatie zo diep mogelijk kan ontvangen.
Tijdens de activatie is de verbinding in energie (dus zonder internet).

Tijdens de activatie ben ik ankerpunt voor de nieuwe energie, ik aard het groepsveld, zorg voor licht en veiligheid, geleid en geef richting aan de energie en werk hierin samen met de lichtwereld. De verbinding is alleen in energie (dus zonder internetverbinding).

Je ontvangt een audio opname met alleen mijn stem en 1 met daarbij zachte achtergrondmuziek, zodat je kan kiezen wat je fijner vindt.
Ook na 8-8 kan je deze opname nog zo vaak luisteren als je wil.
Evenement / Agenda delen: