2-daagse Ascentie Master Class – Activeer je Goddelijke Blauwdruk en vergroot je ManifestatieKracht

Ascension Healer
16-07-2022
10:00
Rijswijk (ZH)
Zuid-Holland
€444
last-minute korting
ascensie
healing


2- daagse ASCENTIE MASTER CLASS - ACTIVEER JE GODDELIJKE BLAUWDRUK -

In deze live 2-daagse Ascentie Master Class ontvang je diepgaande opschoningen, bijzondere activaties en krachtige healing op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau, waarbij de verbinding met jouw Goddelijke Blauwdruk wordt hersteld en informatie in jouw blauwdruk weer wordt hersteld, zodat dat je weer in contact komt met je Ziels Missie en dichter bij je ware zelf komt, zodat je je leven een nieuwe wending kunt geven.
Deze Master Class wordt dan ook als sterk transformerend ervaren.

Tijdens deze training leer je na initiatie en activatie hoe je zelf healing kunt geven met Raster energie op jezelf, vrienden en familie en op cliënten. Dit is een waardevolle tool voor in je praktijk, maar ook een waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Je ontvangt esoterische kennis over hoe je Raster energie kunt inzetten in jouw manifestatieproces en dat wat je wilt neerzetten en inzicht in wat jou blokkeert in het ontvangen van volledige overvloed en jou manifestatie kracht, waardoor je blokkades kunt oplossen, patronen kunt doorbreken en stappen zetten naar transformatie. Deze 2-daagse geeft een boost aan jouw spirituele en persoonlijke groei.

Praktisch informatie:
Data: zaterdag 16 en zondag 17 juli 2022
van 10:00 uur tot ca 16:30 uur (deur is open vanaf 9:45)
+ BONUS online Q&A terugkom sessie via zoom enkele weken na de Master Class
+ BONUS I AM Activatie

Locatie: Rijswijk (ZH)

Bijdrage: normaal 444 euro incl BTW
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. *** nu met last-minute voordeel ***

Direct aanmelden op https://ascensionpower.plugandpay.nl/checkout/ascentie-master-class-activeer-je-goddelijke-blauwdruk-2-dgn

Zie ik je dan?

Namasté

Rohan
Evenement / Agenda delen: