Bakens van Licht in aanloop naar 8 – 8 / 5 activaties van 31 juli tot 7 aug

Lea van der Eem - Helder BewustZijn
31-07-2022
10:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 33,-
ascensie
nieuwe-aarde


Als je de Leeuwenpoort al vaker bewust hebt ervaren, dan weet je dat de weken voorafgaand aan 8 – 8 intens zijn wat betreft energieën en al dat wordt aangeraakt, zowel in onszelf als in de wereld en bij mensen om ons heen. (Onderaan in dit bericht lees je meer over de Leeuwenpoort.)

Er wordt van ons gevraagd om Bakens van Licht te zijn in deze diep transformerende, maar ook onrustige periode.

Van 31 juli tot 7 augustus zijn er 5 aardende licht-afstemmingen. De afstemmingen ondersteunen je bij een goede aarding, gecenterd zijn, aanwezig zijn in je lichaam en het bewust navigeren van alle energieën die zich aandienen (zowel oude verdichte energieën die in het bewustzijn worden gebracht, als ook het aarden en ankeren van binnenkomende lichtfrequenties).

We verbinden we ons tot een krachtig energieveld, dat ieder van ons ondersteunt en bekrachtigt en een draagvlak biedt voor al dat wil gebeuren deze week.

Door ons licht aan te zetten zijn we in eerste instantie een Baken van Licht voor onszelf.
Maar ook ben je een Lichtbaken in jouw omgeving voor de mensen die aangeraakt worden door de leeuwenpoort energie en minder ervaring en begrip hebben van het doorlopen van deze processen.

Daarbij vormen we door onze energieën en bewustzijn te bundelen een groot veld of Baken van Licht en Bewustzijn in het collectief.

Door mee te doen ga je je dieper herinneren wie jij bent. Je wordt begeleid bij hoe je een Baken van Licht kan zijn. Eventuele schroom, angst, twijfel of onzekerheid worden verder vrijgelaten, zodat je deze plek met meer vertrouwen kan innemen.

✨ Een Baken van Licht zijn voor jezelf.

✨ Een Baken van Licht kunnen zijn voor je omgeving.

✨ Verbinding in energie met andere Bakens van Licht geeft steun en kracht.

✨ Samen een krachtig veld van licht zijn waarin energieën kunnen transformeren en nieuw Licht en Bewustzijn kan worden ontvangen.

✨ Samen een groot Baken van Licht in het collectief.


Praktische informatie:

5 aardende licht-afstemmingen-activaties op:
Zondag 31 juli om 10 u
Maandag 1 aug om 20 u
Woensdag 3 aug om 20 u
Zaterdag 6 aug om 10 u
Zondag 7 aug om 10 u

Kan je een keer niet? Geen probleem.
Je kan zo vaak erbij zijn als je wil of kan.
Als je dat wil kan je de opname alsnog op een ander moment luisteren en je afstemmen op de energie van dat moment.

Je bent de hele week verbonden met het Bakens van Licht – veld.

Elke afstemming duurt ongeveer 20-30 minuten.

Je ontvangt van elke afstemming-activatie een verslag met daarin verdiepende uitleg over de energetische processen, inzichten en doorgegeven boodschappen, zodat begrip, helderheid en bewustzijn toenemen.
Het ontvangen van meer inzicht geeft steun en draagt bij aan weten hoe hier mee om te gaan en stevig te blijven staan (in plaats van je te laten overspoelen door wat er allemaal gaande is).

Je ontvangt 1 audio opname die begeleidt bij hoe je je af kan stemmen.
Deze opname kan je bij elke afstemming luisteren.
Elke afstemming is gericht op de energie van dat moment.
Tijdens de activatie is de verbinding in energie (dus zonder internet).

Zoals altijd kan je meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis.
Maar ben je deze week op vakantie, dan ben je ook meer dan welkom om je aan te sluiten.


Achtergrondinformatie Leeuwenpoort:

De Leeuwenpoort opent op 26 juli, bereikt de piek op 8-8 en sluit zich weer rond 12 augustus, maar de energie is voor gevoelige en afgestemde mensen al ruim voor 26 juli waar te nemen.

De Leeuwenpoort is voor mij en vele anderen het portaal dat al vele jaren de diepst transformerende werking heeft. Diepe transformatie betekent dat donker in het licht wordt gezet, oude patronen worden losgewrikt en oude ‘zekerheden’ worden ontmanteld.
Je gaat bewust gemaakt worden waar je vasthoudt aan het oude, oude gedachten en manieren van doen die voortkomen uit lagere trillingsfrequenties (terug te leiden tot angst en eerder ervaren pijn).

Als je hier naar kijkt vanuit het oude, het oude ego dat niet wil doen aan zelfreflectie, niet wil groeien, oude pijn niet onder ogen wil zien en niet dieper naar binnen wil kijken, dan levert dit stagnatie op, zwaarte, weerstand en strijd.

Ben je bereid om vanuit bewustzijn je focus gericht te houden op helder willen zien, dieper in jezelf af te dalen, echt te doorvoelen, je verder onthechten van lagere frequentievelden, je overgeven aan de processen die vanuit de Bron worden aangereikt, verruimen van bewustzijn, belichamen van hogere trillingsfrequenties en meer aanwezig zijn in wie jij in essentie bent, dan…
openen zich deze periode poorten naar nieuw bewustzijn en een dieper ervaren van je innerlijke kracht en hoe je deze op een goede manier kan gebruiken…

Evenement / Agenda delen: