De Heilige Hereniging ~ inwijdingsreis

Lydia Atema
08-11-2022
15:00
Egypte
Buitenland
€ zie website
meditatie
reizen


Laat meer van jouw Licht de wereld in schijnen!

Met inwijdingsreis van 8 t/m 17 november 2022

Voel jij je aangetrokken tot het mysterie van de tempels uit het oude Egypte? Het onderricht in de mysteriën van de natuur om zo tot waarlijk menszijn te komen? De diepere lagen in het leven, te leren kennen en tot in het hart verinnerlijken. Volledig jezelf zijn. Heb jij de intentie en moed om te luisteren naar de natuur van het leven die jou wil leven?

Tijdens deze intens verdiepende reis bezoeken we de tempels:

* Tempel van Hatshepsut ligt in de vallei van Hathor en aan de linkerkant is een klein tempeltje voor Hathor.

* Edfu – tempel van Horus en El Kab. In de tempel is zichtbaar dat Horus de cyclus van geboren en wedergeboren doorbreekt. En daarin de identificatie met het lichaam heeft losgelaten en zo de ziel de ruimte te geven haar Licht te laten schijnen.

* Het gebied El Kab is een fijn zacht en krachtig woestijngebied waarin we gaan mediteren. Het is mogelijk wat in de tempel van Horus in Edfu is geraakt, hier in liefde te verzoenen en los te laten.

* In Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen.

* De tempel van Hathor in Dendara. Hathor is één van de oudste godinnen, haar naam betekent ‘Het huis van Horus’. Zij werd niet vereerd als een godin maar wordt gezien als de baarmoeder van Horus. De bezielde mens.

De inwijdingen ontvang je in de ochtend. De inwijdingen 1 & 2 zijn op het fysieke en mentaal/emotionele lichaam. De inwijdingen 3 & 4 op het spiritueel/universele lichaam.

In de inwijdingen richt ik me op de Bron, de Ene. En waar dit verschijnt op de Egyptische Krachtvelden. De inwijdingen brengen je tot jeZelf. Verhoogt je energie.. zodat je de dagen en bezoeken aan de tempels dieper in jezelf aan kunt gaan.

Je ontvangt de inwijding van Eenheid. Het werkt integrerend in herinneren wie je in wezen bent. Wezenlijke vrijheid!
De inwijdingen is het pad naar ontwikkeling tot Meesterschap over je leven. Het leven dat jou leeft.

Laat je verder inspireren over dit reisprogramma door deze link te volgen: https://www.atma-reizen.nl/egypte/inwijdingsreis.html

Evenement / Agenda delen: