Wet van Aantrekking & Affirmeren kun je leren * Intensive

Natural Source Retreat
06-07-2022
17:22
Natural Source Retreat
Online
€ 199
ascensie
healing


WET VAN AANTREKKING & AFFIRMEREN KUN JE LEREN INTENSIVE
(gewoon vanuit jouw (t)huis of een combi vanuit jouw (t)huis met het ontvangen van "terug naar je kern-sessie" en de visualisatiesessie op ons landgoed "Klein Ibiza" in Hoorn.

Is er iets in jouw leven waarover je ontevreden bent?
Heb je een bepaalde wens, droom of doel die maar niet uitkomt?
Heb jij iets nodig maar weet je niet hoe je dit blijvend kan creëren/manifesteren?

In jouw leven kan en mag je alles aantrekken wat nodig is....echt alles!!
Die liefdevolle liefde…..die rijklare auto.....dat waardevolle geld....jouw gewaardeerde droombaan (of dit nou als zelfstandige is of in loondienst).....dat goedlopende bedrijf etc. etc.

Je kan alles creëren en manifesteren door het toepassen van de Wet van Aantrekking én het gebruiken van duidelijke affirmaties.
Ook is het verstandig naar jouw belemmerende overtuigingen, gedachten, gevoelens en/of (familie-)patronen te kijken en je hiervan te bevrijden en te ontwortelen waardoor en transformatie én zelfs transmutatie kan plaatsvinden (transmutatie is het in oorspronkelijke staat terugbrengen van jouw lichaam, ziel, hart en geest, dus op cellulair / dna-niveau).
Leer de kneepjes (au au) én alle andere tips en trucs die zorgen voor een blijvende verandering in jouw leven.

Wil jij meer toegevoegde waarde geven aan jouw leven?
Wil jij ook leren affirmeren en beleven hoe de Wet van Aantrekking voor je werkt?
Wil jij die extra kneepjes én tips en trucs ontvangen waardoor je veel sneller kan creëren en manifesteren en dit ook een blijvend effect heeft?

Wat ga je doen?:
* Je gaat vragen beantwoorden over wat en waarom je iets wil creëren/manifesteren, wat je al gedaan hebt, waarom het tot nu toe (nog) niet gelukt is, wat je voelt als je het wel blijvend gaat creëren/manifesteren etc. etc.;
* Je ontvangt een “terug naar jouw kern-sessie”. Tijdens deze sessie raak je in een hele diepe ontspanning/meditatieve staat en bevrijd en ontwortel je jezelf van jouw belemmerende overtuigingen, gedachtes, gevoelens en/of (familie-)patronen die het blijvend aantrekken in de weg staan. Er vindt verandering/transformatie plaats maar doordat ook jouw natuurlijk zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, vindt er ook transmutatie plaats. Dit houdt in dat jouw lichaam, ziel, en geest in oorspronkelijke/originele staat worden teruggebracht, dus op cellulair/dna-niveau;
* Je gaat duidelijke, prachtige én krachtige affirmaties maken die ervoor zorgen dat je als een malle gaat creëren/manifesteren;
* Je ontvangt een visualisatie sessie. Tijdens deze sessie raak je in een hele diepe ontspanning/meditatieve staat waarbij ik je begeleid om jouw wens/droom/doel al te ervaren en te beleven;
* Je ontvangt veel tips en trucs en een aantal waardevolle extra's.

Waar:
* geheel vanuit jouw (t)huis
* deels vanuit jouw (t)huis met combi voor het ontvangen van de "terug naar je kern-sessie" en de visualisatiesessie op ons landgoed “Klein Ibiza” in Hoorn.

Je kan starten wanneer je wil.

Deze intensive heeft natuurlijk haar waarde en is natuurlijk ook nog eens heel waardevol 😉
Heel graag bied ik dit aan voor een laagdrempelig bedrag.
Ik doe dit omdat ik het jou gun om jouw leven zo te (be)leven dat het kloppend voelt/is.....dat jij jezelf en jouw leven nog meer toegevoegde waarde geeft én jij jouw meest mooiste leven leeft.
Jouw bijdrage/investering in jezelf voor de intensive is € 199,-- als je alles vanuit jouw (t)huis doet.
Jouw bijdrage/investering in jezelf voor de intensive is € 299 als je voor de combi kiest.
(waarde van alleen de 2 sessies is € 310)

Voel je vrij contact met mij op te nemen en kom zoals je bent. Ik ontmoet en zie jou graag.

Fijne, magische, waardevolle en creatievolle dag!

One love.

Mirjam
(06-29374047 of rubenmirjam@naturalsourceretreat.com)

Elke dag creëren Ruben & ik ons meest mooiste leven samen, zijn wij in het moment aanwezig, leven wij vanuit onze kern en ons hart....dus in het Hier & Nu. Voor ons is dat waar de magie begint.

Reviews:
“Mijn hemel wat is dit geweldig!
Mirjam gaat veel verder met deze intensive dan andere challenges die ik heb gedaan.
Ik vond het best wel heel spannend om de terug naar je kern-sessie in te gaan maar wat gaf mij dit een verademing. Mirjam was heel liefdevol en zonder oordeel waardoor ik mij vrij voelde de diepte in te gaan. Minder gaf mij ook de tip om altijd in het hier en nu aanwezig te zijn en me niet te laten afleiden door externe factoren maar altijd terug je gaan naar mijzelf, dus naar mijn kern hihihi.
Ik heb nog nooit zo snel gemanifesteerd wat ik nodig heb. Het heeft een blijvend effect!
Rosanne (juni 2022).
Evenement / Agenda delen: