Vervolgcursus Intuïtie & Mediumschap te Roermond

Christi de Cocq van Delwijnen
27-08-2022
13:30
Roermond
Limburg
€ 180
ascensie
meditatie


vervolgcursus Intuïtie & Mediumschap in Roermond

Ieder mens heeft intuïtie. Het is je zesde zintuig en je verbinding met 'thuis', met het universum. Dankzij je intuïtie beschik je over het vermogen om van alles 'op te pikken'. Een gedachte die ineens bij je op komt, een gevoel dat je niet thuis kunt brengen, een geur die anderen niet ruiken... We zijn alleen verleerd om het te gebruiken en erop te vertrouwen. Maar dat kun je je weer eigen maken!

Je bewust worden van wat je via je intuïtie wordt aangereikt is de basis van je mediamieke vaardigheden. Iedereen kan leren hoe je bijvoorbeeld aura's waarneemt en interpreteert en contact maakt met de Spirituele Wereld. Alleen is de een is er gevoeliger voor dan de ander.

Iedereen die eerder bij mij de oriëntatiecursus heeft gedaan of elders ervaring heeft opgedaan - bij voorkeur met de Engelse uitgangspunten als het gaat om mediumschap - is welkom bij deze cursus.

In deze cursus van zes dagdelen (en twee online oefenmomenten) bouw je verder aan je psychic (=auralezen) en mediamieke vaardigheden. Daarnaast komen onderwerpen als psychometrie, remote viewing en geïnspireerd spreken en schrijven aan de orde. Het is een gevarieerde cursus die steeds een vervolg krijgt. De groep is 'mixed level', iedereen die reeds een ondergrond heeft wat betreft intuïtieve ontwikkeling en mediumschap kan op haar/zijn eigen niveau meedoen.

Locatie: de bovenruimte van spirituele winkel Avalon, Paredisstraat 1 te Roermond
Tijd: van 13:30u tot 17:00u, welkom vanaf 13:15u
Data: 27 augustus, 10 september (online), 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 5 november (online), 19 november, 3 december. De online oefenmomenten duren 1,5 uur.
Kosten: € 180,00 p.p. inclusief koffie/thee, zoetigheid en cursusmateriaal
Aanmelden en informatie: www.bychristi.com/contact
Evenement / Agenda delen: