Nimis Spirituele Healing Methode

Nimis-centre of light
10-09-2022
11:00
Bussum
Noord-Holland
€ 97,50
healing


Mark Falconer Atlee heeft een bezielde, spirituele Healing methode ontwikkeld om je helende capaciteiten te activeren. Het resultaat is dat je jezelf en anderen kunt helen om geluk, succes, overvloed en een lang, gezond leven te creëren.De Nimis Spiritual Healing Methode is een holistische healings wijze, het heelt de totale mens en ziel.
De Nimis Healing Method® bevrijdt je van ziekte, stress, ongewenste emoties, het verleden, omdat het op de oorzaak van het probleem en niet op het gevolg heelt. Het heelt de klacht tot op het diepste niveau van dat probleem, ongeacht wat het is of waar het vandaan kwam. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die doorbraken wil bereiken op het gebied van het healing, self-healing, afstandshealing en preventie.

Als je meer uit je leven wilt halen, dan is dit de beste investering, in jezelf.

Dag 1
Mark Falconer Atlee zal je opnieuw verbinden met je ware zelf, je Spirit en Ziel, de bron van je licht. In samenwerking met de zielsgroep wordt je afgestemd op de Nimis Spiritual Healing Methode energieën, waarbij elke cel in je lichaam opnieuw wordt verbonden met zijn oorspronkelijke blauwdruk voor perfecte gezondheid. Het zal je healing op elk niveau brengen.
Evenement / Agenda delen: