Openbaar Vollemaansritueel

Veenheks
16-07-2022
17:30
Gouderak
Zuid-Holland
€zie event
naar draagkracht
ceremonie
kinderen


Zaterdag 16 juli begeleid ik een openbaar vuurritueel in Gouderak; een kamlanie uit de traditioneel sjamanistische lijn van Spirit of Wolf.

Interesse in sjamanisme? Of gewoon de behoefte om eens dit mooie, verbindende en helende ritueel te ervaren? Doe mee! Ook kinderen zijn van harte welkom. Mijn eigen zoon (8 jaar) komt ook mee.

Ik geef ter plekke, voorafgaand aan het ritueel, een duidelijke uitleg over vorm en inhoud van het ritueel. Kinderen kunnen meehelpen de offerschaal mooi op te maken en het rituele vuur op te bouwen. En, rekening houdend met kinder-bedtijd 😉, beginnen we lekker op tijd. Zo rond 17.30 uur. 

Je neemt (voedsel)offers mee voor de grote natuurgeesten en (als je hier al contact mee hebt) jouw eigen persoonlijke spirithelpers. We nodigen hen met drum, zang en beweging uit om bij ons aanwezig te zijn. Maar als je gewoon lekker rustig bij het vuur wilt zitten om het allemaal over je heen te laten komen is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Als je al een drum of ratel hebt, is het fijn als je die meeneemt. Zo niet, laat het me weten. Ik heb evt. leendrums beschikbaar, ook in kinderformaat.

Vergoeding voor deelname is op donatiebasis; dit mag geld zijn, maar dat hoeft niet. Iets leuks, lekkers, moois, nuttigs etc. (voor mij en/of de locatie-eigenaresse) is net zo welkom.

Om je aan te melden, mail naar info@veenheks.nl. Er is op deze locatie plaats voor ca. 8 mensen, dus aanmelden is verplicht. En wees er op tijd bij 😉. Voor vragen kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Voor extra informatie over de traditie en onze rituelen, kun je ook kijken op www.spiritofwolf.net
Evenement / Agenda delen: