Volle Maancirkel augustus 2022

Volle Maancirkel, augustus 2022
12-08-2022
19:30
Westerlee
Groningen
€20
community
healing


Een Maancirkel is een bijeenkomst van vrouwen die iedere maan(d) bij elkaar komen om met elkaar te delen wat er speelt in hun leven en te leren van elkaars levenswijsheid.

Aan het begin van iedere Maancirkel maken we verbinding met de Natuur en haar Krachten en ons diepere zelf. Tijdens de Maancirkel werken we met de energie van de Maan en thema’s die daar op dat moment bij horen. We voeren rituelen uit en gaan de verbinding van het Zusterschap aan. We delen wat ons bezighoudt en waar we tegenaan lopen in ons leven en we doen helingswerk. Daardoor leren we onszelf beter kennen en kunnen we allemaal nieuwe stappen zetten op het pad van Volwassen Vrouw naar Wijze Vrouw.

Tijdens de bijeenkomsten ondersteun ik het proces met een drum, sjamanistische technieken, opstellingen, geleide visualisaties, creativiteit, lichaamsgerichte en zelfbewustzijns-oefeningen, meditatie of wat zich maar aandient.

We doen dit binnen de veiligheid van een Heilige Ruimte die we aan het begin van iedere bijeenkomst van de Maancirkel opnieuw samen creëren.

Wanneer is deze maancirkel voor jou?

Als jij wil onderzoeken hoe je nog beter in je vrouwelijke kracht kan gaan staan, want als vrouw is het belangrijk om je te gaan verbinden met de vrouwelijke kracht in jou. Met wie kun je dat beter doen, dan met een groep vrouwen die hetzelfde verlangen hebben?

Als jij de wens hebt je verbinden met andere vrouwen, want door je te verbinden met andere vrouwen kom je erachter wat precies jouw unieke kracht is en wat jij kan leren van anderen. En dat je niet alleen bent en het niet alleen hoeft te doen.

Rustig kennismaken
Dit jaar zijn alle cirkels open, dus je kunt af en toe meedoen of iedere maand. Zo kun je rustig kennismaken en ervaren wat het bijwonen van een Maancirkel je brengt.
Evenement / Agenda delen: