Mantrazang Ezinge

Stichting Aikyam en Yoga Ezinge
01-07-2022
19:00
Kerk Ezinge
Groningen
€5


Zing-in Ezinge op 1 juli 2022
Ontspanning - Stilte - Verbinding - Vrede - Vreugde - Mantrazang


Op vrijdagavond 1 juli 2022 ben je van harte welkom bij de zevende mantrazangbijeenkomst in het mooie kerkje van Ezinge.
Het thema is: Ruimte voor de ziel.
Ook deze keer zijn er naast Esther en Martien twee extra muzikanten, fluitiste/klankbegeleidster Gera van der Meulen en gitarist/componist Janco de Leeuw.

Mantra’s zijn spirituele gezangen met eenvoudige melodieën en korte teksten. De melodieën passen bij de teksten; ze zijn vrolijk en uitbundig of juist ingetogen en meditatief. De teksten gaan over wezenlijke thema’s en bevatten wijsheden die soms al duizenden jaren oud zijn. Mantrazang is voor iedereen bedoeld en je hoeft dus niet mooi of goed te kunnen zingen. De focus ligt vooral op de klankkleur van de woorden.

De avond begint met een warming-up. Daarna zingen we mantra’s uit verschillende landen en tijden. De mantra’s worden een aantal keren herhaald. Wij stemmen ons hierdoor steeds meer af op onze ziel. We wisselen het zingen af met momenten van stilte of een klankmeditatie. Voor wie dat wil is er op het eind rond 20.30 uur een kopje thee en gelegenheid om na te praten.

Je kunt je aanmelden via email: martien@aikyam.nl
Locatie: Torenstraat 46, bovenop de Wierde te Ezinge


Evenement / Agenda delen: