Zomervierdaagse Spiritual Sexual Sjamanisme en Tantra

Seedz for Life
13-07-2022
19:00
Zuilichem (gemeente Zaltbommel)
Gelderland
€ 595,-
korting actie
muziek, zang en dans
retreat


In deze sjamanistische zomervierdaagse nemen we je stap voor stap mee in een reis binnen het Spiritual Sexual Shamanism & Tantra.

Allereerst creëren we een veilige, intieme sfeer. We besteden aandacht aan het durven stellen van je grenzen maar ook aan het verkennen van je verlangens en we leren je een aantal praktische tools om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en te integreren. In deze fase leer je overtuigingen los te laten die je belemmeren om je te verbinden met je krachtige, creatieve energie en je unieke zelf. We duiken in onze persoonlijkheid en onze story’s zoals we ze zelf hebben gecreëerd. We laten overlevingspatronen los en komen tot de essentie van wie we zijn.

We gaan de kracht van het transpersoonlijke -voorbij het ego- steeds meer ontdekken en ruimte geven om vanuit de vrije energie die dan ontstaat, los van ego, identiteit en zelfs gender, seksuele energie te laten stromen waardoor zij een bron wordt van levenskracht en heling.

We werken daarbij met verschillende tools, zoals: beweging, ademhaling, energie, emotional integration, aanraking, verweven met sjamanistische rituelen over sacred sexuality, dood en wedergeboorte en het inzetten van seksuele energie als toegangspoort naar nieuwe lagen van bewustzijn.

Voor deelname aan deze reis is wenselijk dat je -enige- ervaring hebt op het gebied van (emotioneel) lichaamswerk, tantra en dergelijke, of dat je een introductiedag bij ons gevolgd hebt. Heb je twijfels, neem dan contact met ons op. Doe dat in ieder geval als je last hebt (gehad) van seksuele trauma’s en/of diepergaande mentale/emotionele problematiek. Dan bekijken we samen of deze reis bij jou past.

De reis begint op woensdag 13 juli om 19 uur en duurt tot zondag 17 juli om 17 uur.
Je betaalt voor deze training € 595,- inclusief alle maaltijden, tussendoortjes, gebruik van hottub en massageolie en inclusief 4 overnachtingen.

Deze zomervierdaagse wordt gegeven in Zuilichem (gemeente Zaltbommel).

Meld je aan via ons inschrijfformulier. Heb je nog vragen stuur dan een mail naar seedzforlife@gmail.com.
In verband met het beperkt aantal plaatsen is tijdig inschrijven noodzakelijk en zullen we inschrijvingen behandelen op volgorde van binnenkomst.
Evenement / Agenda delen: