5avonden Tantra-retraite

Hartstreling Tantra
25-07-2022
19:30
Praktijkruimte Hartstreling, Westervoort
Gelderland
€139
vroegboek korting
meditatie
retreat


Een bijzondere retraite in de avonduren met een unieke mix van moderne en klassieke Tantra. Elke avond een stukje dieper beleven, verder ontwikkelen en jezelf verder openen voor een leven met meer plezier, geluk en liefde.

Deze Tantra-retraite is geschikt om naast je werk te doen, mocht je die week geen vrij hebben, maar ook zeer goed te combineren met een eigen invulling van bijvoorbeeld natuurbeleving en stilte. Ongeacht je situatie, we helpen je om het beste uit de vijf dagen te halen.

🏵️ Diepere lagen 🏵️

De 5daagse Tantra-retraite is gericht op het beleven van de diepere lagen van het leven. De diepere lagen in jezelf, in verbinding met elkaar en met het Universum. Stapsgewijs nemen we je mee in het loslaten van illusies, ontvankelijker worden voor het subtiele en leven vanuit jouw unieke kern.

Elke stap die je maakt, helpt je om voller te leven: meer genieten, meer plezier, meer geluk en meer liefde. Dit kun je gaan merken in alle aspecten van je leven, zoals je relaties, werk en gezondheid.

🏵️ Voor wie 🏵️

Je kunt alleen komen of samen met je partner. Kom je samen met je partner, dan kun je ervoor kiezen om oefeningen alleen met je partner te doen of om ook te wisselen. Ongeacht je keuze blijft Tantra uiteindelijk een persoonlijk pad.

Ervaring met Tantra, bewustzijnsontwikkeling of lichaamswerk is niet nodig. We leggen alles duidelijk uit. Ook als je al wel ervaring hebt, kunnen we je helpen met hoe je nog weer meer uit de retraite kunt halen.

Ongeacht ervaring is het wel van belang dat je je grenzen goed kunt aanvoelen en aangeven. Deze retraite is een ervaring en training, geen therapie.

🏵️ Kleine groep 🏵️

De 5avonden Tantra-retraite beperken we tot een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Door deze kleine groep is er meer individuele aandacht mogelijk en ontstaat een hechtere groep. Er is geen ‘verdrinken’ wat je in een grote groep kunt hebben. Tegelijk ben je zichtbaarder, omdat je je ook niet kunt verstoppen, zoals in een grotere groep.

Heeft een kleine groep je voorkeur of is dit iets wat je uit wil proberen, dan is deze retraite de geschikte plek voor jou.

🏵️ Balans 🏵️

In de retraite werken we vanuit een man-vrouw balans, zodat er een gelijkmatige energie ontstaat.

Daarnaast is er een balans in geklede en (deels) ontklede oefeningen, wat we geleidelijk opbouwen.

🏵️ Overdag 🏵️

Je kunt deze retraite naast je werk doen of juist de hele week vrij houden. In beide gevallen krijg je oefeningen mee om je ervaring te verdiepen.

Neem je deel aan deze retraite naast je werk, omdat je dat prettiger vindt of omdat je geen vrij kunt krijgen in die week, dan ligt de focus op de avonden. De oefeningen die we meegeven voor naast je werk, nemen in totaal ongeveer 30 minuten in beslag en kunnen verdeeld worden over twee momenten.

Heb je overdag wel vrij, dan geven we naast de oefeningen die we aan iedereen meegeven ook handreikingen mee hoe je hier een weekretraite met stilte, meditatie en oefeningen van kunt maken om in je eigen tempo en omgeving nog dieper te gaan.

🏵️ Opties 🏵️

Voor de 5avonden Tantra-retraite heb je keuze uit twee pakketten.

🏵️ Viru 🏵️

Viru is de heroïsche mens, de mens die de strijd aan durft te gaan met zijn eigen onwetendheid.

Deze optie bestaat uit de vijf avonden en de oefeningen die je thuis kunt doen.

De investering voor deze optie is € 139 p.p.

🏵️ Divya 🏵️

Divya is de goddelijke mens. De zoeker naar het goddelijke in zichzelf en naar Waarheid en Kennis.

Het Divya-pakket bestaat naast de avonden uit vijf een-op-een contactmomenten van een kwartier, waarin we je helpen om meer uit de retraite te halen. Hierin kunnen we je aanwijzingen geven voor in de avonden en/of extra oefeningen of meditaties die je naast de avonden kunt doen. De contactmomenten zijn in de middagen en via telefoon of Zoom.

De investering voor deze optie is € 269 p.p.

🏵️ Praktisch 🏵️

Uitdagendheid: 🌸🌸-🌸🌸🌸
Man/vrouw-balans: ✔️
Naaktheid in oefeningen: ✔️ (deels, in de loop van de week)
Zorg voor makkelijk zittende kleding, waarin je je vrij kunt bewegen.

Datum: maandag 25 juli t/m vrijdag 29 juli
Tijden: 19:30-22:30 (inloop vanaf 19:00)
Locatie: Praktijkruimte Hartstreling
Adres: Schraaweide 2 in Westervoort
Aantal deelnemers: 3-6
Viru-pakket (alleen avonden): € 139
Divya-pakket (avonden + persoonlijke begeleiding): € 269

Kijk hier voor meer informatie over de 5avonden Tantra-retraite: https://hartstrelingtantra.nl/evenement/5avonden-tantra-retraite/

Direct aanmelden? Dat kan hier: https://hartstrelingtantra.nl/evenement/5avonden-tantra-retraite/#aanmelden

🐦 Early bird 🐦

Meld je je uiterlijk 30 juni aan, dan betaal je de Early Bird prijs.

Early Bird Viru: € 119

Early Bird Divya: € 229

🏵️ Meer informatie? 🏵️
Kijk op https://hartstrelingtantra.nl/evenement/5avonden-tantra-retraite/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl
Evenement / Agenda delen: