SoulSteps festival 2022

SoulSteps festival 2022, De waarheid van binnen
10-08-2022
11:00
Natuurcamping de Uelenspieghel
Drenthe
€ 295
community
healing


Het zal weer een mooie mix worden van ruim 20 georganiseerde en spontane workshops, (intieme)- concerten, klankconcert, mantra zingen, ijsbad, biologisch eten etc.
Dit jaar wordt het “veld” uitgebreid met o.a. sfeervolle tenten, een grote tent met vuurplaats en een extra theetent waar je voor een zeer redelijk bedrag speciale thee, cappuccino, espresso en suikervrije Vega hapjes kunt kopen.
Roberto Lopez komt met zijn winkelt met prachtige (Mexicaanse) kleding, er is een kledingruil plek etc.....
Voor diegenen die eerder willen komen en om te helpen het terrein liefdevol in te richten en nog mooier te maken zijn jullie welkom op de maandag en/of dinsdag voordat het festival officieel begint.
Stuur ons daarvoor een persoonlijk bericht.

SoulSteps is een plaats om te ontmoeten vanuit het hart. Een plaats om nieuwe inzichten op te doen en daarmee te oefenen. Om rust en ruimte te ervaren. Om verbinding te maken met onze eigen diepste belevingswereld, onze verlangens, intenties. Van daaruit maken we contact met anderen. Een plek waar je even alles los kan laten, en weer helemaal tot jezelf kan komen.

Met workshops en aandacht voor bewustzijn maken we gezamenlijk de reis naar binnen, naar een diepere verbinding met onszelf, de natuur en onze kracht om te creëren.
Cocreërend ontdekken we hoe leuk het is om samen aan te pakken. Zingend doen we de klussen die gedaan moeten worden.

Stap mee!
Evenement / Agenda delen: