White Light Axiatonal Alignment

Ernst Drukker, Fenix Transformaties
02-07-2022
14:00
thuis op de bank
Online
€ 55,55
korting actie
ascensie
healing


WHITE LIGHT AXIATONAL ALIGNMENT;
zat 2, zon 3 en ma 04-07-'22
2 daagse sessie (met minimaal 1 slaapcyclus ertussen)
te verdelen over de 3 aangegeven data.

voor € 55,55 ipv € 222,-

Lieve allemaal, in deze roerige tijden waar alles op losse schroeven lijkt te staan wil ik graag weer een van mijn krachtigste sessies aanbieden.
Namelijk de White Light Axiatonal Alignment Deze sessies kan ik helaas niet aanbieden met een vrijwillige bijdrage. Maar wel met een hele mooie korting 🙂 .
te weten € 55,55- ipv voor € 222,-.

Deze sessies zijn voor een hoop mensen een echte 'Game Changer' gebleken. Een groot omslag punt in het transformatie proces.
Een van de redenen dat ik ondertussen met zoveel verschillende frequenties kan en mag werken heeft te maken met deze volledige aanlijning met het kristallijnen grid.
De reden dat ik de sessies wil blijven aanbieden op deze manier is dat ik dit een van de belangrijkere stappen vind die je jezelf kunt geven binnen het ascentie proces. Anders dan bij een 'gewone' White Light Healing sessie , geeft de Axiatonal Alignment je een volledige en permanente aansluiting op het '144 kristallijne energie grid' (ook wel het 'unity consciousness grid' genoemd ).

HET IS EEN VAN DE KRACHTIGSTE EN MEEST VOLLEDIGE MANIER OM DIT TE BEWERKSTELLIGEN!

"In onze biologische lichamen hebben we het 'gewone' meridiaannetwerk. Als er blokkades in dat systeem zijn, dan heeft dit invloed op onze hele welbehagen. Aan de andere kant functioneren we beter, voelen we ons beter en zien we er zelfs beter uit, als de Levenskracht-energie in staat is om weer vrij door dit energienetwerk te stromen.
Er is nog een ander netwerk verbonden met ons lichaam: het netwerk van Axiatonale lijnen. Deze zijn niet hetzelfde als het meridiaanstelsel dat we kennen, hoewel er overeenkomsten zijn (bijvoorbeeld bepaalde acupunctuurpunten). De Axiatonale lijnen zijn niet beperkt tot onze fysieke lichamen, maar zijn in feite open en onbeperkt. Ze bestaan uit licht, kleur en geluid.
Eenmaal geactiveerd verbinden ze je met de netwerken in ons lichaam, met die van onze Moeder Aarde (leylijnen en rasters) en met die van het Universum (zonnestelsel, resonerende sterrenstelsels).
Het Axiatonal-netwerk is al eeuwen een sluimerend systeem.
Eens, voor de val van de mensheid in 3D, waren we volledig verbonden met alle netwerken: we waren in afstemming met ons fysieke meridiaanstelsel, ons axiatonale systeem, we waren in sync met het netwerk van de aarde en met dat van de kosmos. Vanwege deze onderlinge verbondenheid - met All - bloeide we op alle niveaus. Onze intuïtie was veel beter, we leefden lang, gezond en welvarend. We waren verbonden met het universum. We leefden in en vanuit onze harten. Als een.
In de Goddelijke Unie.
Echter, als gevolg van de val naar een staat van afgescheidenheid werden we ontkoppeld. (We kunnen allemaal de resultaten hiervan zien in de media, in het dagelijks leven, in de verwoesting van de planeet bijvoorbeeld).

Deze Axiatonal Alignment maakt de slapende DNA-codes opnieuw wakker en verbindt ons opnieuw met alles dat is. Dientengevolge trilt ons hele systeem op een hogere frequentie en kunnen onze lichamen functioneren op een geheel nieuw niveau dat past bij onze Nieuwe Aarde realiteit.
Dit proces maakt het mogelijk dat meer van ons Ware zelf vrijelijk door ons kan stromen om uitgedrukt te worden. Dus we herinneren ons hoe we van dienst tot leven kunnen zijn zoals we bedoeld zijn."
Tijdens deze 2 daagse sessie ( 2 x 3 kwartier ) wordt het axiatonale grid her-verbonden, opgeschoond en gereactiveerd !

Deze sessies zijn ook zeer aan te raden voor healers en andere lichtwerkers, aangezien je daarna met een heel nieuw spectrum van licht kan gaan werken.
Ondertussen heb ik al zo'n 250 mensen deze inwijding mogen geven.
Meer over hoe dit in zijn werk gaat kan je lezen op mijn site
http://www.fenixtransformaties.nl/white_light_axiatonal_alligment_ En bij de link hieronder kun je de ervaringen lezen van mensen die dit eerder bij mij hebben gedaan
http://www.fenixtransformaties.nl/ervaringen_white_light_axiatonal_alignment
Ik wil 3 dagen hiervoor vrij maken zodat iedereen een goed moment kan vinden om dit te ontvangen en wel op 2, 3 & 4 July

Ben je geïnteresseerd om dit te ontvangen , stuur mij dan een pb via https://www.facebook.com/profile.php?id=100001384884271 of een mail naar info@ernstdrukker.nl

Je krijg dan een schema toegestuurd waarop je de twee tijden voor jou kan aangeven + andere informatie over de betaling en hoe het beste deze sessies te ontvangen. De sessies worden op afstand gegeven en kan je dus thuis ontvangen. Uiteraard is er vooraf en na de sessies mogelijkheid tot contact voor vragen en het delen van je ervaringen. Dit bericht delen wordt zeer gewaardeerd 🙂 en kan via deze pagina https://www.facebook.com/fenixtransformaties/ of https://www.facebook.com/profile.php?id=100001384884271

liefs Ernst
Evenement / Agenda delen: