Sacred Voice en Ademdag

Helende Voeten
11-09-2022
10:00
Eibernest in Liessel
Noord-Brabant
€ 111,-
retreat
workshop


Een ademverrijkende zondag’retreat’ op een prachtige locatie in Liessel, Me-time voor jezelf!

Met o.a. koffie/thee/soep - een sharing – een inquiry – een stembevrijdingssessie –– integratie met lekkers - een ademsessie - afsluiting. Kortom via een gezellige en inspirerende dag gaat de poort open naar meer vrijheid in onze stem, en expressie van ons wezen.

Wat houdt deze adem- en stembevrijdings-‘retreat’ in?
Zowel stembevrijding als adem gaan over contact maken met jezelf van binnen. Deze gouden combinatie vormt de basis.
Uiteindelijk kom je in contact met de vreugde die wij allemaal in ons dragen, en ervaar je jouw eigen manier van expressie van je levensenergie!

We a’re not alone!

De inquiry brengt je in contact met je licht, waarheid, wijsheid, blijheid.

De stemsessie brengt het vrijer maken van het keelgebied, humorvol proeven van ons eigen geluid en vibratie, en genieten van wat er in de ruimere ruimte uit ons mag en kan komen!

Door middel van een speciale manier van ‘inquiry’ krijg je duidelijk waar jij op dit moment jouw expressie wil vergroten. Op speelse en diepgaande wijze gaan we dan gezamenlijk verklanken wat er zich in ons afspeelt. Dit ‘klanken’ geeft ruimte voor opschoning en ruimte om contact te maken met je krachtbronnen.

De ademsessies zorgen ervoor dat je in overgave kunt loslaten wat er klaar voor is gezien te worden. Je zult diep kunnen ontspannen, en energie en stroming in je prachtige lijf ervaren. Het delen laat ons zien dat we niet alléén zijn in ons verlangen en brengt verbinding, steun en samen.

Door een ademsessie wordt in je lichaam datgene in beweging gebracht wat van binnen naar buiten wil. Ontspannen en gedragen kom je hierdoor bij je kern.

Je gaat naar huis met o.a. meer verbinding met je lichaam, een ademtechniek die je thuis kan toepassen, verruiming van je stem en je expressie, luchtige speelse technieken om je vrijer te uiten, een gevoel van ontspanning en expansie.


Door mijzelf (Karin Oudshoorn, ademcoach) en Josette Pijnenborg (shamanic Voice Healer).
Evenement / Agenda delen: